Νέο κρούσμα έκφυλων νιόπαντρων έξω από εκκλησία

❱❱ «Ταξιδεύει» η μόδα του στοματικού sex νεονύμφων έξω από εκκλησίες Από την 
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Σε μόδα φαίνεται πως εξελίσσονται οι «ροζ» πόζες νεονύμφων έξω από εκκλησίες. Μετά τον σάλο που ξέσπασε με ζευγάρι Βρετανών που φαίνεται να κάνει στοματικό σεξ έξω από εκκλησία της Ρόδου, νέα φωτογραφία, που δείχνει νιόπαντρο ζευγάρι σε αντίστοιχη πόζα έξω από εκκλησία της Κύπρου, κάνει τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ.

Ο Μαρκ και η Σαμάνθα Σάιμονς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως πρωτοπόροι της νέας τάσης γαμήλιων φωτογραφιών, αφού είχαν πρώτοι την ιδέα να προσποιηθούν ότι κάνουν στοματικό σεξ σε μία από τις γαμήλιες πόζες τους, μετά τον γάμο τους, που τελέστηκε στην Κύπρο τον περασμένο Μάιο.

Στην εν λόγω φωτογραφία η νύφη απαθανατίζεται γονατιστή μπροστά από τον γαμπρό, ο οποίος έχει κατεβασμένο το παντελόνι του και φοράει εσώρουχο που αναγράφει «ιδιοκτησία κυρίας Σάιμονς».

«Αστεία ιδέα»

«Σκέφτηκα ότι θα ήταν μια αστεία φωτογραφία. Είναι πολύ αστεία ιδέα. Δεν είναι μια φωτογραφία που προορίζεται για τα παιδιά ή τα εγγόνια μας, αλλά έγινε για πλάκα. Δεν είναι για να τη βάλουμε πάνω από το τζάκι, είναι απλά μια αστεία φωτογραφία» δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» η Σαμάνθα Σάιμονς, στην οποία ανήκε και η ιδέα της φωτογράφισης. Η 29χρονη νύφη αποκάλυψε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε το ηλιοβασίλεμα, χωρίς κανέναν άλλον παρόντα. Δηλώνει, μάλιστα, σοκαρισμένη από τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την παρόμοια φωτογραφία που τράβηξαν οι συμπατριώτες τους, Κάρλι και Μάθιου Λαν, έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στη Ρόδο. «Δεν είναι κάτι που αρέσει σε όλους, όμως είναι απλά μια φωτογραφία» τόνισε, προσθέτοντας ότι τόσο η μητέρα της όσο και η γιαγιά της βρήκαν τη δική της φωτογραφία ξεκαρδιστική.

Νέα πρόκληση από το ζευγάρι της Ρόδου

Μετά την άκρως σεξουαλική πόζα τους έξω από το εκκλησάκι του Αγ. Παύλου στη Ρόδο, ο Μάθιου και η Κάρλι Λαν σοκάρουν πάλι, αυτή τη φορά με φωτογραφία του Μάθιου που τον απεικονίζει γυμνό μπροστά από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στη Ρόδο.

Η κίνησή τους να προσποιηθούν σεξουαλική πράξη για ένα φωτογραφικό ενσταντανέ αμέσως μετά τον γάμο τους στον περίβολο του ξωκλησιού θεωρήθηκε ασέβεια και οδήγησε τον μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο να ανακοινώσει την απαγόρευση γάμων αλλοδαπών. Το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις από άλλα ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει τους γάμους τους στη Ρόδο το 2018 και έχουν έρθει σε αδιέξοδο. Απαντώντας στις αντιδράσεις το ζεύγος Λαν, αν και αρχικά έδειξε μια κάποια μεταμέλεια, χαρακτήρισε την απαγόρευση… ακραία, σπεύδοντας να αναρτήσει άλλο ένα προκλητικό ενσταντανέ. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο 27χρονος Μάθιου γυμνός μπροστά από ένα μηχάνημα ΑΤΜ.

Η φωτογραφία ανήκει στο ηλεκτρονικό άλμπουμ που έφτιαξε το ζευγάρι στο facebook υπό τον τίτλο «Ο γάμος του Μάθιου και της Κάρλι στη Ρόδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.