Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ανοίγει πάλι ο φάκελος Παπαγεωργίου

❱❱ Το πόρισμα ότι τα οστά σε εκκλησάκι στη Μάνη είναι ανθρώπινα ανάβει το πράσινο φως για νέα έρευνα της απαγωγής του 26χρονουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ότι τα οστά που είχαν βρεθεί την 1η Σεπτεμβρίου μέσα σε ένα παλιό εκκλησάκι στην περιοχή Λαγκάδα Μάνης είναι ανθρώπινα, ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης του εξαφανισμένου Μάριου Παπαγεωργίου.

Τα υπολείμματα οστών βρέθηκαν τυχαία από κατοίκους σε ένα εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δυτική Μάνη και συγκεκριμένα μια μικρή εκκλησία που είναι αφιερωμένη στον άγιο Σπυρίδωνα, αλλά έχει να λειτουργήσει μισό αιώνα! Το ετοιμόρροπο κτίσμα δεν έχει καν πόρτα και βρίσκεται σε πλαγιά, ενώ το μονοπάτι που οδηγεί σε αυτό είναι δύσβατο.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, δεν είναι απίθανο τα υπολείμματα να ανήκουν σε περισσότερους από έναν ανθρώπους. Πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία στα οποία καταλήγει ο ιατροδικαστής, δίχως ακόμα να έχει γίνει ταυτοποίηση.

Απομεινάρια

Πάντως, από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκαν τα ευρήματα είχε θεωρηθεί πιθανό να πρόκειται για απομεινάρια του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς η ευρύτερη περιοχή της Μάνης είχε συμπεριληφθεί στις έρευνες. Μάλιστα, ειδοποιήθηκε και η οικογένεια του 26χρονου, που δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου παλικαριού, κυρίως στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Τα ίχνη του Μάριου Παπαγεωργίου χάθηκαν την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012, την ημέρα που έφυγε από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου παραθέριζε με τη μητέρα του, για το Αίγιο με το αυτοκίνητό του, ένα σκούρο γκρι Audi Α4. Τα ξημερώματα της επομένης απαγωγείς τηλεφώνησαν στη μητέρα του ζητώντας λύτρα ύψους 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Ενας 73χρονος οικογενειακός φίλος, που ισχυριζόταν ότι τάχα είχε επαφές με μυστικές υπηρεσίες, ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση χωρίς την εμπλοκή της Αστυνομίας, μέχρι που ο ρόλος του ξεσκεπάστηκε και βρέθηκε βασικός κατηγορούμενος για την απαγωγή, πράγμα που τον οδήγησε στις φυλακές.

Τον Οκτώβριο του 2012, μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ», στην οποία είχε απευθυνθεί η μητέρα του Μάριου, ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Τότε, με τη βοήθεια ειδικού ερευνητή, εντοπίστηκε μια μεγάλη κηλίδα αίματος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Μάριου και από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε ότι ανήκε στον ίδιο. Ακόμα και έπειτα από αυτή την εξέλιξη που φανέρωσε ότι ο 26χρονος είχε δολοφονηθεί τα στόματα των δραστών δεν άνοιξαν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...