Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

Ποιoς έσφαξε πάνω από τον τάφο του πρώην συντρόφου της την 32χρονη ελέγκτρια του ΣΔΟΕ!

❱❱ Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον άνθρωπο που έσφαξε τη Δώρα Ζεμπέρη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών • Ξέσπασε ο πατέρας της: «Το ορκίζομαι, όποιος και να είναι θα τον σκοτώσω»

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από το θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ που βρέθηκε κατακρεουργημένη με 14 μαχαιριές ανάμεσα στα μνήματα του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών.

Ενα από τα τραύματα της κοπέλας είναι μια βαθιά μαχαιριά στο πρόσωπο, που δείχνει ότι προκλήθηκε με μίσος. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το σενάριο το νήμα της ζωής της Δώρας Ζεμπέρη να έκοψε μια άλλη γυναίκα, με την οποία ενδεχομένως είχε προσωπικές διαφορές!

«Εξετάζουμε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς μια γυναίκα που μισεί ένα πρόσωπο εκεί σημαδεύει» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους κάποιες ενδείξεις που αυτή τη στιγμή τούς κάνουν να θεωρούν πιο ισχυρή την πιθανότητα το κίνητρο της δολοφονίας να είναι οι προσωπικές διαφορές με έντονο πάθος και μίσος. Αλλωστε, τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου από τη νεκροτομή οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος χτύπησε με ανεξήγητη αγριότητα το θύμα του, καθώς η άτυχη Δώρα φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα, στο πρόσωπο και το χέρι!

Μάλιστα, ίσως ο φονιάς να μη διάλεξε τυχαία τον χώρο που θα έκανε την επίθεσή του, μέσα στο νεκροταφείο… Μετά τη νεκροτομή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν συνδυαστικά βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Οπως διαπίστωσαν, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη η άτυχη 32χρονη, βρισκόταν στο μνήμα του στενού φίλου της, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

Καταδίωξη

Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει και ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα, ώσπου ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και άρχισε να τη μαχαιρώνει με μανία σε όλο της το σώμα.

Πάντως, οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς στα ρούχα που φορούσε το θύμα δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα, παρά μόνο η ταυτότητά της, την οποία είχε σε μια τσέπη. Στο πλαίσιο των ερευνών κατέθεσε χθες το πρωί στην Ασφάλεια και ο πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας που είναι αστυνομικός και από τον οποίο είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό. Οπως είπε στους συναδέλφους του, η σχέση τους δεν είχε «μαύρα σύννεφα», ενώ φέρεται ότι έχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα που διαπράχθηκε η δολοφονία της Δώρας Ζεμπέρη.

Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό τόσο από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες σε συγκεκριμένα σημεία του κοιμητηρίου όσο και από κάμερες των γύρω καταστημάτων, και πλέον προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το υλικό, μήπως καταφέρουν σε αυτό να εντοπίσουν την εικόνα του δολοφόνου της νεαρής εφοριακού.

f4 9Ξέσπασε ο πατέρας της: «Το ορκίζομαι, όποιος και να είναι θα τον σκοτώσω»

Με τον πόνο αλλά και την οργή χαραγμένα στο πρόσωπό του, ορκίστηκε εκδίκηση στον τάφο του παιδιού του ο πατέρας της 32χρονης Δώρας, ο οποίος ζήτησε να δημοσιοποιηθούν οι υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του στο δικαστικό τμήμα του ΣΔΟΕ, όπου υπηρετούσε, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν υπήρχαν κίνητρα για τη δολοφονία που σχετίζονταν με την εργασία της.

«Πρέπει να βγει το ΣΔΟΕ σήμερα να πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια της. Από εκεί ξεκινάει. Δεν μπορώ να φανταστώ εγώ ότι εδώ, στο πιο κεντρικό σημείο, 5.30 το απόγευμα, βρέθηκε άνθρωπος και σκότωσε το παιδί, μέρα μεσημέρι» είπε ο τραγικός πατέρας, προσθέτοντας με οργή ότι θα πάρει εκδίκηση με τα ίδια του τα χέρια: «Το ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου, όποιος και να είναι θα τον σκοτώσω»!

Συντετριμμένη, η μητέρα της 32χρονης, η Γεωργία, αποκάλυψε ότι η άτυχη Δώρα είχε κάνει ασφάλεια ζωής με δικαιούχους τα αδέλφια της σε περίπτωση θανάτου: «Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος για να μου πει γιατί σκότωσε το παιδί μου. Θα ήθελα να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, αφού πρώτα τον ρωτήσω γιατί. Η Δώρα φοβόταν. Είχε κάνει ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε, την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέλφια της. Κάτι αδιόρατο φοβόταν, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω…» είπε.

Συγκλονιστική ήταν η ανάρτηση της αδελφής της αδικοχαμένης κοπέλας στο facebook: «Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες. Ησουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί, και τώρα μας άφησες μόνους μας. Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις… ήσουν η ζωή μου όλη» έγραψε.

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής εξέφρασε τα συλλυπητήρια της υπηρεσίας και δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. «Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών Αρχών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος» τόνισε.

f3 10Δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατο του 33χρονου συντρόφου της

Ποιος θα φανταζόταν ότι η Δώρα θα έχανε με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή της, λίγα μέτρα από το μνήμα του πρώην συντρόφου της που πήγαινε συχνά να φροντίσει;

Στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας είχε ταφεί ο 33χρονος πρώην σύντροφός της Γιάννης Καυκιάς (φωτό), που έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα, ενώ έβγαζε το μεροκάματό του στα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ στην Παναγοπούλα Πατρών για τη γραμμή Ροδοδάφνη – Ψαθόπυργος.

Ο πρώην σύντροφος της Δώρας εργαζόταν χρόνια σε εργοτάξια. Η καταγωγή του ήταν από την Παλαιοκάτουνα Αρτας, όμως η οικογένειά του ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα.

Τον καταπλάκωσε

Το εργατικό δυστύχημα, που του έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής, συνέβη στις 6 Μαΐου, όταν ένας βραχίονας αποκολλήθηκε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του από μια πλατφόρμα και καταπλάκωσε το άτυχο παλικάρι. Βαριά τραυματισμένος, ο Γιάννης Καυκιάς μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο θάνατος του Γιάννη Καυκιά συγκλόνισε τη Δώρα Ζέμπερη και, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιερέα του κοιμητηρίου που την έβλεπε συχνά να επισκέπτεται το μνήμα, φαινόταν να μην μπορεί να το ξεπεράσει. Μάλιστα, ο πατέρας Θεόδωρος της είχε συστήσει να επισκεφθεί κάποιον ειδικό, κάτι που, όπως είχε πει στον ιερέα, έκανε τις τελευταίες εβδομάδες.

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...