Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σοκ για φοιτήτρια

❱❱ 21χρονη (παιδί χωρισμένων γονιών) πήγε τον πατέρα της στα δικαστήρια ζητώντας χρήματα για τις σπουδές τηςΑΠO ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Σκληρή μάχη έδωσε χθες κατά του ίδιου της του πατέρα (πρώην διευθυντικό στέλεχος σε τράπεζα) μια 21χρονη φοιτήτρια στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Με αγωγή που κατέθεσε τον περασμένο Ιούλιο, η νεαρή κοπέλα, η οποία σπουδάζει στην Κομοτηνή, στο Οικονομικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στρέφεται εναντίον του ζητώντας να την ενισχύσει οικονομικά για να ολοκληρώσει τις σπουδές της!

Το οικογενειακό δράμα, με πρωταγωνίστρια την 21χρονη που είναι παιδί χωρισμένων γονιών και έχει άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια, κορυφώθηκε όταν κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο η αδελφή της, που αποκάλυψε πως ο πατέρας τους έχει αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά από τον επόμενο γάμο του, την ύπαρξη των οποίων ανακάλυψαν τυχαία! «Δεν έχουμε καμία επαφή με τον πατέρα μας. Οταν πήγα συμπτωματικά να πάρω ένα πιστοποιητικό, ανακάλυψα ότι έχουμε άλλα δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του! Δεν ξέρω καν τι ηλικίας είναι αυτά τα παιδιά!» αποκάλυψε η μάρτυρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, αν και ο πατέρας ήταν διευθυντής τράπεζας, μόνο ύστερα από δικαστικές αποφάσεις πλήρωνε χρήματα για διατροφή! Κι αυτό, ενώ είναι πλέον συνταξιούχος, με υψηλή σύνταξη, λόγω της διευθυντικής θέσης που είχε, και επιπλέον εισπράττει μισθώματα που ξεπερνούν μηνιαίως τα 2.500 ευρώ.

«Θυμάμαι τη μητέρα μας μια ζωή να παιδεύεται για να τα φέρει βόλτα με τρία παιδιά και να μη μας λείψει τίποτα. Η μητέρα μας είναι ιδιωτική υπάλληλος και ο μισθός της είναι 900 ευρώ, τι να πρωτοπληρώσει;» αναρωτήθηκε η μάρτυρας.

Από την πλευρά του, ο εναγόμενος πατέρας απάντησε με εξώδικο (!) στην αγωγή της κόρης του, ζητώντας την εκμίσθωση ακινήτου στην Κω, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτες ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του. «Η σύνταξή του έχει μειωθεί πολύ, τα ακίνητα που έχει είναι ξενοίκιαστα κι έχει και δυο μικρά παιδιά» υποστήριξε πρώην συνάδελφός του, η οποία παραδέχτηκε όμως ότι τα προηγούμενα χρόνια ο πρώην διευθυντής της τράπεζας δήλωνε ετήσια εισοδήματα που ξεπερνούσαν τα 60.000 ευρώ!

Πάντως, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μάρτυρας, ο πατέρας της 21χρονης τής είχε δώσει 9.000 ευρώ κατά την έναρξη των σπουδών της, επίδομα που έλαβε από την τράπεζα και το οποίο έχει πλέον καταργηθεί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...