Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Απειλείται η ζωή μου»

❱❱ Δραματική επιστολή της εισαγγελέως Πειραιά Ειρήνης Τζίβα προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ❱❱ Περίεργες κινήσεις από δύο άγνωστα άτομα που καταγράφηκαν από κάμερες στην πολυκατοικία τηςΑπειλές κατά της ζωής της καταγγέλλει ότι δέχεται με επιστολή της προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, η οποία έχει χειριστεί πολύκροτες υποθέσεις, όπως η μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης με το ναρκόπλοιο «Noor 1»! Στην επιστολή της η εισαγγελική λειτουργός κάνει λόγο για «ύποπτες κινήσεις» μέσα στην πολυκατοικία όπου κατοικεί!

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κυρία Τζίβα, στις 16 Οκτωβρίου οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου «έπιασαν» κάποιες περίεργες κινήσεις από δύο άγνωστα άτομα.

Οι ύποπτοι μπήκαν στις 12.45 το μεσημέρι στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά και ανέβηκαν ως τον τρίτο όροφο. Μόλις, όμως, αντιλήφθηκαν ότι στον χώρο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, αμέσως βιάστηκαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στον τέταρτο και τελευταίο όροφο. Αμέσως μετά κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου διασταυρώθηκαν με τη διαχειρίστρια στην οποία είπαν ότι μοίραζαν φυλλάδια. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, ούτε στα χέρια τους είχαν φυλλάδια αλλά ούτε και κάποιο σακίδιο με ανάλογο υλικό.

Οπως τονίζει στις Αρχές η κυρία Τζίβα, αυτή την περίοδο χειρίζεται υπόθεση που αφορά τους εμπλεκομένους στη χρηματοδότηση και μεταφορά της ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» από τον Περσικό Κόλπο στην Ελλάδα. Aναφέρει, συγκεκριμένα, προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ότι διεξάγει προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση κακουργηματικών πράξεων, όπως η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και η νομιμοποίηση εσόδων από κακουργηματικές πράξεις τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, και ότι η έρευνα αυτή συνδέεται με την υπόθεση μεταφοράς δύο και πλέον τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor 1».

Επιπλέον υπενθυμίζει ότι η επίμαχη υπόθεση έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα και ότι μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, καθώς και δημοσιογράφοι καταφέρονται για δικούς τους λόγους εναντίον της. Υστερα από αυτό η εισαγγελέας ζητάει επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ. την τοποθέτηση στατικού – μόνιμου σημείου φύλαξης στην είσοδο του κτιρίου όπου διαμένει, αναφέροντας ότι απειλείται η ζωή της.

Η αυλαία στη δίκη για την υπόθεση της μεταφοράς του φορτίου ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor 1», η οποία σημαδεύτηκε από μαφιόζικες δολοφονίες, «περίεργους» θανάτους και άλλα απρόοπτα, είχε πέσει με την καταδίκη σε ισόβια και την επιβολή προστίμων στους πέντε από τους 13 καταδικασθέντες!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...