«Σφαγή» στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τα 19.250 € της χριστουγεννιάτικης συναυλίας των Onirama

❱❱ Λίγο ακόμα και θα έβγαιναν τα… μαχαίρια στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης! Αφορμή για να οξυνθούν τα πνεύματα δεν στάθηκε η έγκριση κάποιας δαπάνης, όπως, για παράδειγμα, για την επισκευή των πεζοδρομίων της πόλης, αλλά οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Η έντονη διαφωνία που προέκυψε στο συμβούλιο στάθηκε, μάλιστα, αφορμή για να αποκαλυφθεί το ποσό της αμοιβής του συγκροτήματος Onirama, το οποίο είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει στη γιορτή.

Οπως αποκάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας, για μία και μόνο συναυλία ο δήμος θα πληρώσει 19.250 ευρώ στο δημοφιλές συγκρότημα! Κι αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, τη στιγμή που ο Δήμος Λάρισας για τις περσινές εκδηλώσεις είχε δώσει 8.000 ευρώ λιγότερα!

Νωρίτερα, υπέρ των χριστουγεννιάτικων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης, που παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, είχαν ψηφίσει οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης, «κατά» είχαν ψηφίσει 16 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ενώ τρεις είχαν ψηφίσει λευκό, με αποτέλεσμα τη λύση να κληθεί να δώσει η πρόεδρος του συμβουλίου Καλυψώ Γούλα. Με τη δική της, διπλή ψήφο το θέμα εγκρίθηκε οριακά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Λαός και… εσπρεσάκι στο cafe των επώνυμων

Πολιτικές ίντριγκες, επιχειρηματικά deals, καβγάδες, κους κους και παρέλαση μοντέλων το...

Ο Πολύζος ήταν φύλακας άγγελος για την Ντενίση που χθες αποχαιρέτησε τη μητέρα της!

Ο Σωτήρης Πολύζος, πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, στέκεται βράχος στο...

Κάγκελα αλουμινίου, με τζάμι για το μπαλκόνι σας – Ποιότητα και αντοχή!

Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια πρώτη προτεραιότητα των...

Ολοκληρώθηκε το ψηφιακό Μητρώο Επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης (Ε.Ι.Χ.) του Υπ. Υποδομών από τη minoanDesign

H εταιρία minoanDesign ανέπτυξε μια εξειδικευμένη εφαρμογή (Ψηφιακό Μητρώο) για το...