Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Μάνα, φοβάμαι, πνιγόμαστε» ψέλλισε την ώρα που έβλεπε τον χείμαρρο να πλησιάζει

❱❱ Η είδηση του θανάτου του 54χρονου Χαράλαμπου Δημητρόπουλου έπεσε σαν κεραυνός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βρίνα Ηλείας, ενώ το σοκ ήταν διπλό, αφού και ο αδελφός του είναι ανάμεσα στους αγνοουμένους. Ο Μπάμπης Δημητρόπουλος ήταν τραυματιοφορέας στο Λαϊκό Νοσοκομείο και όλοι τον περιγράφουν ως έναν καλοσυνάτο άνθρωπο με χιούμορ και μεγάλη αδυναμία στο κυνήγι. Αυτό τον οδήγησε μαζί με τον αδελφό του στην Αγία Σωτήρα της Μάνδρας, όπου όμως έκαναν το λάθος να αγνοήσουν τον καιρό.

Οταν οι συγγενείς τους είδαν ότι η περιοχή βρέθηκε στο επίκεντρο της θεομηνίας, τηλεφωνούσαν με αγωνία, όμως οι κλήσεις τους έμειναν αναπάντητες. Λίγες ώρες αργότερα ειδοποιήθηκαν να πάνε για αναγνώριση στο Θριάσιο… Εκεί έφτασαν και αρκετοί συγχωριανοί τους για να συμπαρασταθούν στη σύζυγο, στις κόρες και στη μητέρα του Μπάμπη, που ταυτόχρονα περίμεναν ένα νέο για τον αγνοούμενο αδελφό του, τον 58χρονο Δημήτρη, συνταξιούχο διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στο Καματερό και πατέρα ενός γιου. Σε λίγες μέρες τα αδέλφια θα πήγαιναν στο χωριό για να μαζέψουν τις ελιές και να βρεθούν με φίλους, οι οποίοι ανέλαβαν το δύσκολο έργο να μεταφέρουν στον πατέρα το μαντάτο. Ραντεβού με τον θάνατο είχε στη Μάνδρα και ο 46χρονος Γιώργος Πολυμερόπουλος από το Αγρίνιο. Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, απόστρατος αξιωματικός, βρέθηκε τις μοιραίες ώρες στην περιοχή επιστρέφοντας στο σπίτι του στη Θήβα μέσω της παλιάς εθνικής. Οι συνάδελφοί του απόφοιτοι της ΣΜΥ τον αποχαιρέτησαν με ένα συγκινητικό κείμενο:

«… Tι μπορείς να πεις σε αυτά τα δυο παιδιά που έχασαν ξαφνικά τον πατέρα τους; Σε αυτή τη σύζυγο που τώρα θα γίνει και μάνα και πατέρας, σε αυτή τη μάνα που ο πρόσφατος νόμος δεν της δίνει το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή μια και είναι νέα;..» γράφουν στην ανακοίνωσή τους κατακεραυνώνοντας όσους επέτρεψαν να μπαζώνονται τα ρέματα στην περιοχή.

«Μάνα, φοβάμαι. Πνιγόμαστε…» ήταν το μόνο που πρόλαβε να πει στο τηλεφώνημα με τη μητέρα του ο 28χρονος Γιώργος Μακαρούνας, την ώρα που έβλεπε τον θάνατο να πλησιάζει με τη μορφή χειμάρρου. Ο νεαρός από την Κάλυμνο ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του με το φορτηγό, όμως εγκλωβίστηκε στο όχημα. Προσπάθησε να το εγκαταλείψει ενώ μιλούσε στη μητέρα του, και ξαφνικά σιωπή… Τα νερά τον είχαν σκεπάσει, αφήνοντας ορφανό ένα αγοράκι τριάμισι ετών. Ανάμεσα στους νεκρούς ταυτοποιήθηκε και ο 57χρονος πρώην τεχνικός δικτύων του ΟΤΕ Σεραφείμ Γκορτζάς. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης πάγωσαν όλοι στην πατρίδα του, τη Δαφνοσπηλιά Καρδίτσας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...