Αυτές είναι οι στάσεις στο sex που κρύβουν τις… ατέλειες στις γυναίκες

❱❱ Τα τρικ για γυναίκες που έχουν πρόβλημα με τον σωματότυπό τουςΤα σβηστά φώτα δεν χρειάζεται να αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση στο σεξ για τις γυναίκες που δεν διαθέτουν αναλογίες μοντέλου. Η ειδική σε θέματα σχέσεων Τρέισι Κοξ υποστηρίζει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει το καλό προφίλ της στο κρεβάτι, επιλέγοντας τη στάση που κολακεύει περισσότερο τον σωματότυπό της. 

Οι γυναίκες με πιο αθλητικό σώμα, για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν «δύσκολες» στάσεις, που απαιτούν μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη. 

Μία από αυτές είναι η στάση «μαϊμού», κατά την οποία η γυναίκα τυλίγει τα πόδια και τα χέρια της γύρω από τη μέση και τον λαιμό, αντίστοιχα, του όρθιου παρτενέρ της, καθώς έτσι το ενδιαφέρον εκείνου φεύγει από το στήθος της, που δεν αποτελεί δυνατό χαρτί της, και εστιάζεται σε πιο καλοσχηματισμένα σημεία του σώματός της, όπως τα οπίσθιά της. 

fetw

Αντίστοιχα, όσες έχουν σωματότυπο «αχλάδι», με πιο στενό κορμό και πιο ανοιχτή περιφέρεια, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη στάση κουτάλι, ξαπλώνοντας στο πλάι, με τον σύντροφό τους να ξαπλώνει κατά τον ίδιο τρόπο πίσω τους, έτσι ώστε να αναδειχτεί η στενή μέση τους.

«Cowgirl»

Η στάση «cowgirl» ενδείκνυται για τις γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος, προκειμένου ο σύντροφός τους να μπορεί να το απολαύσει σε όλη του τη διάσταση, τη στιγμή που η ανάποδη παραλλαγή της, δηλαδή με τη γυναίκα από πάνω, αλλά κοιτάζοντας προς τα πόδια του άντρα, να συνιστάται από την Κοξ σε όσες έχουν σωματότυπο κλεψύδρα, έτσι ώστε ο σύντροφος να έχει θέα τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά τους.

weyrt

Ο σωματότυπος «μήλο», με αδύνατα πόδια, αλλά λίγο περισσότερα κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, μπορεί να επωφεληθεί από τη στάση του σκύλου, που κάνει τη μέση να φαίνεται πιο αδύνατη και προστατεύει τους ανύπαρκτους κοιλιακούς από το ανδρικό βλέμμα.

offer

Τα σβηστά φώτα δεν χρειάζεται να αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση στο σεξ για τις γυναίκες που δεν διαθέτουν αναλογίες μοντέλου. Η ειδική σε θέματα σχέσεων Τρέισι Κοξ υποστηρίζει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει το καλό προφίλ της στο κρεβάτι, επιλέγοντας τη στάση που κολακεύει περισσότερο τον σωματότυπό της. Οι γυναίκες με πιο αθλητικό σώμα, για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν «δύσκολες» στάσεις, που απαιτούν μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη. Μία από αυτές είναι η στάση «μαϊμού», κατά την οποία η γυναίκα τυλίγει τα πόδια και τα χέρια της γύρω από τη μέση και τον λαιμό, αντίστοιχα, του όρθιου παρτενέρ της, καθώς έτσι το ενδιαφέρον εκείνου φεύγει από το στήθος της, που δεν αποτελεί δυνατό χαρτί της, και εστιάζεται σε πιο καλοσχηματισμένα σημεία του σώματός της, όπως τα οπίσθιά της. Αντίστοιχα, όσες έχουν σωματότυπο «αχλάδι», με πιο στενό κορμό και πιο ανοιχτή περιφέρεια, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη στάση κουτάλι, ξαπλώνοντας στο πλάι, με τον σύντροφό τους να ξαπλώνει κατά τον ίδιο τρόπο πίσω τους, έτσι ώστε να αναδειχτεί η στενή μέση τους.
«Cowgirl»Η στάση «cowgirl» ενδείκνυται για τις γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος, προκειμένου ο σύντροφός τους να μπορεί να το απολαύσει σε όλη του τη διάσταση, τη στιγμή που η ανάποδη παραλλαγή της, δηλαδή με τη γυναίκα από πάνω, αλλά κοιτάζοντας προς τα πόδια του άντρα, να συνιστάται από την Κοξ σε όσες έχουν σωματότυπο κλεψύδρα, έτσι ώστε ο σύντροφος να έχει θέα τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά τους.Ο σωματότυπος «μήλο», με αδύνατα πόδια, αλλά λίγο περισσότερα κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, μπορεί να επωφεληθεί από τη στάση του σκύλου, που κάνει τη μέση να φαίνεται πιο αδύνατη και προστατεύει τους ανύπαρκτους κοιλιακούς από το ανδρικό βλέμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ