Στο σφυρί οι μεζονέτες του Mr Audi στη Μύκονο

❱❱ Οι κατοικίες στη Μύκονο θα βγουν σε πλειστηριασμό για να καλύψουν χρέη του Σπύρου ΠαζαρόπουλουΗ Polis Dania Designated Activity Company, μια εταιρία ειδικού σκοπού με έδρα το Δουβλίνο (η οποία λειτουργεί ως ειδική διάδοχος της Citibank International PLC), βγάζει «στο σφυρί» το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών του Mr Audi Σπύρου Παζαρόπουλου, στη Φτελιά της Μυκόνου! 

Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο με τέσσερα πανάκριβα ακίνητα, τα οποία κατασκευάστηκαν από τον γνωστό εισαγωγέα αυτοκινήτων στα τέλη της δεκαετίας του ’90! Η κρίση στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου φαίνεται ότι… φρέναρε την πορεία του άλλοτε κραταιού ομίλου, ο οποίος ήδη από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας είχε αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια κάμψης.

thgertg 1

Ενδεικτικό είναι ότι το ποσό για το οποίο πραγματοποιήθηκε η κατάσχεση του πολυτελούς συγκροτήματος στη Μύκονο είναι 200.000 ευρώ, ενώ το κτήμα, συνολικής επιφάνειας 4.237,80 τ.μ., αναμένεται να πλειστηριαστεί στις 21 Φεβρουαρίου με τιμή πρώτης προσφοράς τα 884.000 ευρώ. Οσον αφορά τα βάρη που φέρει το ακίνητο, πρόκειται για μία προσημείωση υπέρ της Citibank Int. PLC, ύψους 1.080.000 ευρώ, και της Kosmocar A.E., ύψους 1.700.000 ευρώ.

Τα προβλήματα για τον Ομιλο Παζαρόπουλο είχαν ξεκινήσει όταν ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Αudi και της Volkswagen και ιδιοκτήτης ενός μεγάλου δικτύου εκθέσεων άλλων εταιριών προχώρησε στη διακοπή συνεργασίας του με την Kosmocar. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, τα χρέη του ομίλου του Mr Audi ανέρχονταν σε εκατομμύρια ευρώ, τόσο προς την Κosmocar, εισαγωγέα της Αudi και της VW στη χώρα μας, όσο και προς τις τράπεζες. Την ίδια περίοδο οργίαζαν οι φήμες ότι ο επιχειρηματίας είχε αυτοκτονήσει εξαιτίας των χρεών του, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ιδίου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ