Συνάντηση με Λεμπιδάκη ζητάει ο 39χρονος που προφυλακίστηκε

❱❱ Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 39χρονος που φέρεται ότι εμπλέκεται στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, με την υπεράσπισή του να υποβάλει αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον 54χρονο επιχειρηματία! Αυτό που ζητά ο δικηγόρος είναι να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο οι δύο άνδρες ώστε ο Λεμπιδάκης, βλέποντας τον σωματότυπό του και ακούγοντας τη φωνή του, να πει για ποιον πρόκειται. Αν γίνει δεκτό το αίτημα, εκτιμάται ότι ο Κρητικός επιχειρηματίας, ο οποίος απήχθη στις 30 Μαρτίου και απελευθερώθηκε στις 2 Οκτωβρίου, θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει αν πρόκειται για εμπλεκόμενο πρόσωπο ή όχι.

Στον 39χρονο αποδίδεται ο ρόλος του φρουρού του επιχειρηματία, λίγο πριν πάει στην Κρήτη ο 40χρονος «Σαλονικιός» Βασίλης Γρηγοριάδης, ο οποίος ανέλαβε να φρουρεί τον 54χρονο από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου, οπότε έγινε η αστυνομική επιχείρηση στη μάντρα με τα σκραπ και απελευθερώθηκε ο απαχθείς. Ενδεχομένως να είναι ακόμα και ο αποκαλούμενος «φιλόσοφος», όπως είχε… βαφτίσει τον προτελευταίο φρουρό του ο Λεμπιδάκης επειδή μιλούσαν με τις ώρες.

Εξάλλου, σύμφωνα με την «Πατρίς», αναφορά στον «φιλόσοφο» έχει κάνει και ο 40χρονος «Σαλονικιός», ο οποίος παραδέχθηκε στην απολογία του ότι ο επιχειρηματίας τού είχε μιλήσει γι’ αυτόν.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ