Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Ζωηρός» αστυνομικός απατούσε τη γυναίκα του με την αδελφή της!

❱❱ Μήνυσε την πρώην γυναίκα του για συκοφαντία, αλλά η «πέτρα του σκανδάλου» ομολόγησε τον δεσμό τουςΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Πιπεράτες, αλλά ταυτόχρονα και ντροπιαστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως για ένα ασυνήθιστο ερωτικό τρίγωνο κατά την εκδίκαση μιας απίστευτης διαμάχης που έφτασε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, με επίκεντρο την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ένας παντρεμένος αστυνομικός με την… αδελφή της συζύγου του!

Η δίκη αφορούσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει το 2011 ο αστυνομικός σε βάρος της πρώην -πλέον- γυναίκας του, υποστηρίζοντας ότι εκείνη τον κατηγορούσε ψευδώς πως είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την αδελφή της, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου όμως η «πέτρα του σκανδάλου» παραδέχθηκε ότι η παράνομη σχέση όχι μόνο υπήρχε, αλλά και κράτησε επτά ολόκληρους μήνες!

Η αδελφή της μηνυόμενης, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης (!) της αδελφής της, παραδέχτηκε κατακόκκινη από ντροπή ότι σύναψε ερωτική σχέση με τον αστυνομικό ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος και δήλωσε ότι μετάνιωσε.
«Δεν ήταν κάτι που ήθελα να συμβεί, δεν ήθελα να το κάνω αυτό στην αδελφή μου…» κατέθεσε η μάρτυρας! «Απλά στην πορεία παρασύρθηκα και μετά μπλέξαμε σε έναν φαύλο κύκλο» ισχυρίστηκε και επιβεβαίωσε ότι η σεξουαλική σχέση της με τον παντρεμένο αστυνομικό κράτησε αρκετό καιρό. «Συναντιόμασταν παράλληλα για περίπου επτά μήνες, ώσπου διακόψαμε τον δεσμό. Η αδελφή μου το έμαθε στην πορεία. Δεν το ήξερε, της το είπε ο ίδιος σε έναν τηλεφωνικό τσακωμό!» είπε στην κατάθεσή της.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο πατέρας των δύο γυναικών, καταθέτοντας ότι ήταν παρών όταν έγινε το συγκεκριμένο τηλεφώνημα από τον πρώην γαμπρό του. «Της είπε “π…αι με την αδελφή σου”! Ποια συκοφαντία; Αφού ο ίδιος το παραδέχτηκε!» τόνισε ο μάρτυρας.
«Δεν έχω πει τίποτα που να είναι ψέμα, έχω ήδη ταλαιπωρηθεί με αυτή την υπόθεση» είπε στην απολογία της η κατηγορουμένη, ξεσπώντας κατά του πρώην συζύγου της. «Αντί να ντρέπεται γι’ αυτά που έχει κάνει, έχει το θράσος να με τρέχει και στα δικαστήρια. Θα έπρεπε να είχε ανοίξει ένα λαγούμι να κρυφτεί μέσα!» σχολίασε χαρακτηριστικά, καυτηριάζοντας την απουσία του μηνυτή από το δικαστήριο. «Αν είχε έστω ένα δίκιο, θα ήταν εδώ σήμερα να υποστηρίξει αυτά που λέει στη μήνυση. Αλλά σιγά μην είχε τα μούτρα!» κατέληξε. Ομως πέρα από τις καταθέσεις και την απολογία της, από την αρχή της δίκης το ενδιαφέρον της έδρας στράφηκε στο ανήλικο κοριτσάκι της κατηγορουμένης που βρισκόταν δίπλα της στο εδώλιο.

Το παιδί

«Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ δεν είναι μέρος για να βρίσκονται παιδιά!» είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου στην κατηγορουμένη. «Εχω έρθει από τα Γρεβενά όπου μένω για τη δίκη! Δεν έχω πού να αφήσω το παιδί! Αν μπορείτε εσείς να την πείσετε να με αποχωριστεί και να βγει έξω από την αίθουσα, κάντε το! Εγώ της είπα να κάτσει έξω με τον παππού της, αλλά εκείνη θέλει μόνο εμένα!» απάντησε η κατηγορούμενη, με το πεντάχρονο κορίτσι να αγκιστρώνεται ακόμη περισσότερο στην αγκαλιά της!

Τελικά, αφού δεν βρέθηκε άλλη λύση, το παιδί παρέμεινε δίπλα στη μητέρα του ως το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας. Το δικαστήριο, αξιολογώντας τις καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και την απουσία του μηνυτή από τη δίκη, έκρινε την κατηγορούμενη αθώα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...