Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω!»

❱❱ Σοκαρίστηκε ακόμα και ο ιατροδικαστής από την πρωτοφανή αγριότητα του Παναγιώτη Γαργερού, που κατέσφαξε τον αδελφό του με κουζινομάχαιρο ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Ακόμη κι ο ιατροδικαστής, που τόσες και τόσες φρικαλεότητες έχουν δει τα μάτια του, έπαθε σοκ από την πρωτοφανή αγριότητα και το αδικαιολόγητο μένος με το οποίο ο Παναγιώτης Γαργερός δολοφόνησε τον αδελφό του Τόλη την ώρα που κοιμόταν στο δωμάτιό του στα Μισίρια Ρεθύμνου. Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής ο Σταμάτης Μπελιβάνης μέτρησε 60 μαχαιριές (!) στο σώμα και το κεφάλι του άτυχου παλικαριού!

«Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ιατροδικαστής, προσθέτοντας ότι τόσο ανατριχιαστική εικόνα δεν έχει συναντήσει ξανά στην πολυετή καριέρα του.

Η μανία με την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός χτυπούσε με κουζινομάχαιρο τον μικρότερο αποκαλύπτεται από το πλήθος των τραυμάτων του θύματος. Ο άτυχος νεαρός έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ενός μοιραίου τραύματος στη δεξιά καρωτίδα, που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Ο 28χρονος Παναγιώτης βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ τη στιγμή που χτυπούσε τον 21χρονο Τόλη, ο οποίος έφερε μαχαιριές και στα χέρια του, στην προσπάθειά του να αμυνθεί. Η νεκροτομή στις σορούς των δύο νέων ολοκληρώθηκε χθες, ενώ τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του αδελφοκτόνου και αυτόχειρα θα προσδιοριστούν όταν θα ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Το τελευταίο «αντίο»

Στο μεταξύ, χθες παίχτηκε η τελευταία σκηνή του δράματος με τις κηδείες των δύο αδελφών, οι οποίοι τάφηκαν σε διπλανά μνήματα. Φίλοι και γνωστοί τούς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Μισίρια, κοντά στο σπίτι όπου διαδραματίστηκε η ανείπωτη τραγωδία, μη μπορώντας να πιστέψουν τον άδικο χαμό τους, ενώ τους αποχαιρέτησαν με μηνύματα και μαντινάδες στο facebook. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς τους Ηλίας και Μαρία και η αδελφή τους Μερόπη, που έθαψαν τα παλικάρια τους χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μεγάλο κακό που βρήκε την οικογένειά τους.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο 28χρονος Παναγιώτης μπήκε στο δωμάτιο του 21χρονου αδελφού του Τόλη και τον κατέσφαξε. Κατόπιν έτρεξε στην αποθήκη και κλειδώθηκε. Εκεί κατάπιε ένα κοκτέιλ από υγρό μπαταρίας, φυτοφάρμακο, ίσως και ποντικοφάρμακο! Ο μεγάλος αδελφός φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πως μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές. Ο Τόλης είχε διαπιστώσει ότι η κατάσταση του αδελφού του είχε επιδεινωθεί και, σε συνεννόηση με τους γονείς του, κινούσε διαδικασίες για την εισαγωγή του σε ψυχιατρείο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...