Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Την αποτελείωσα, τη στραγγάλισα και ήταν… ήρεμη!

❱❱ O δολοφόνος της κούκλας που λάτρεψαν οι Ελληνες της Νέας Υόρκης σοκάρει Πέντε λεπτά κράτησε το μαρτύριο της νεαρής καλλονής Καρίνα Βετράνο από τη Νέα Υόρκη στα χέρια του δολοφόνου της, όπως κατέθεσε ο ίδιος. Οι γονείς της 30χρονης, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην ελληνική κοινότητα της πόλης, καθώς δούλευε σε ελληνικά μαγαζιά στην Αστόρια και το Κουίνς, δεν σταμάτησαν να κλαίνε όσο άκουγαν τον 20χρονο Τσάνελ Λιούις να δίνει λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της στις 2 Αυγούστου του 2016.

«Ημουν τρελαμένος, είδα κόκκινα» ανέφερε συγκεκριμένα στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή του ο Λιούις, όπως προκύπτει από το βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο. Ο Λιούις όρμηξε στην άτυχη κοπέλα όταν αυτή έκανε τζόκινγκ σε μια ελώδη περιοχή του Κουίνς και αυτή τον έγδαρε με τα νύχια της στο πρόσωπό του, ενώ εκείνος τη χτυπούσε επανειλημμένα μέχρι που την άφησε αναίσθητη. «Δεν ούρλιαξε. Είχε τελειώσει. Την αποτελείωσα. Τη στραγγάλισα. Επεσε μες στη λιμνούλα και πνίγηκε. Σηκώθηκα και σκούπισα τα αίματα. Και αυτή ήταν ήρεμη, ήταν σε μια πισίνα» περιέγραψε στην κατάθεσή του ο νεαρός δολοφόνος, ο οποίος λίγο πριν παραδεχθεί το έγκλημά του στους αστυνομικούς, όπως αποκαλύπτει η «New York Daily», έβλεπε όλη νύχτα καρτούν.

«Ηθελε να του βάλουμε καρτούν επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί» δήλωσε στο δικαστήριο ο ντετέκτιβ Μπάρι Μπράουν, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο νεαρός έσπασε τη σιωπή του νωρίς την 5η Φεβρουαρίου και αρχικά ζήτησε να μιλήσει στην οικογένεια του θύματός του, όταν αποφάσισε ότι θα ομολογούσε.

Ολες αυτές οι αποκαλύψεις αποδείχθηκαν πολύ σκληρές για τα μέλη της οικογένειας της Βετράνο, που είχε γεμίσει τη δικαστική αίθουσα. Η μητέρα της, Κάθι, κρατούσε έναν χρυσό σταυρό στο πρόσωπό της και κοιτούσε άγρια τον Λιούις, που της έριχνε ματιές.

Ο δράστης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε επιχειρήσει να βιάσει τη Βετράνο, υπόθεση που ακούστηκε αρχικά, επειδή η γυναίκα βρέθηκε με κατεβασμένο το σορτσάκι.

Η υπόθεση αυτή, που συγκλόνισε το Μπρούκλιν, είχε μεγάλο αντίκτυπο από την πρώτη στιγμή και στην ελληνική παροικία, που γνώριζε καλά την 30χρονη, η οποία είχε εργαστεί στα ελληνικής ιδιοκτησίας μαγαζιά Flo Cafe και Central Club, ενώ είχε φίλους αλλά και συντρόφους ελληνικής καταγωγής.

Μία από τις τελευταίες σχέσεις της Καρίνα Βετράνο ήταν με τον Ελληνοαμερικανό Peter Seretis, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Hudson Eatery. Ο ίδιος, την ημέρα της κηδείας της, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία τους και το συγκινητικό μήνυμα: «Σήμερα όλοι σε αποχαιρέτησαν, εγώ δεν θα το κάνω όμως, γιατί θα είσαι μαζί μου κάθε ημέρα. Μου έμαθες τόσα για τη ζωή, που έζησες στο μάξιμουμ. Με τρέλαινες και εγώ σε πείραζα υπερβολικά, αλλά δεν γινόταν αλλιώς, μωρό μου. Αγγιξες τόσες ψυχές, τους έκανες όλους να χαμογελούν, να γελούν, να αγαπούν. Θα σε αγαπώ για πάντα και αυτό δεν είναι αντίο. Θα τα πούμε σύντομα» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...