Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

Έπιασαν Ελληνίδα μοντέλο με 2,6 κιλά κόκα

❱❱ Η 19χρονη καλλονή συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει (για διεθνές κύκλωμα) ναρκωτικά αξίας 300.000 δολαρίων Η λάμψη της πασαρέλας, των φακών και της δημοσιότητας δεν ήταν αρκετή για μια 19χρονη Ελληνίδα, που είναι γνωστό μοντέλο στη χώρα μας και αποφάσισε να κάνει «γερή μπάζα», μεταφέροντας τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος. Ομως, προσγειώθηκε… απότομα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όπου οι τελωνειακοί δεν θαμπώθηκαν από την ομορφιά της και βρήκαν στο σακίδιό της 2,6 κιλά κοκαΐνης, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 300.000 δολάρια!

Η είδηση, που μεταδόθηκε αρχικά από ΜΜΕ του Χονγκ Κονγκ, έφτασε ταχύτατα και στην Ελλάδα, όπου έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της μόδας. Το ρεπορτάζ στα ασιατικά ΜΜΕ ανέφερε ότι το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα, που έπεσε στα χέρια των Αρχών, είναι η τέταρτη γυναίκα-βαποράκι που συλλαμβάνεται μέσα σε μία εβδομάδα. Οπως οι προηγούμενες, έτσι και η νεαρή Ελληνίδα E.M. προσπάθησε να περάσει τα ναρκωτικά από το αεροδρόμιο. Ομως, κατά τη διάρκεια τυπικών ελέγχων αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν απλές επισκέπτριες…

f2 19

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 19χρονη είχε καταφέρει να εισχωρήσει για τα καλά στα διεθνή κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Στο Χονγκ Κονγκ έφτασε με πτήση από την Αιθιοπία και, όταν την κάλεσαν για έλεγχο οι τελωνειακοί, έψαξαν το σακίδιο πλάτης που είχε μαζί της και έμειναν με το στόμα ανοιχτό: Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες, η εντυπωσιακή κοπέλα μετέφερε συνολικά 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο τελικός προορισμός του πανάκριβου ναρκωτικού δεν έχει γίνει γνωστός, όμως πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, που επικαλούνται πηγές από τις διωκτικές Αρχές, αναφέρουν: «Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να εφοδιαστούν εν όψει της γιορτινής περιόδου». Η συγκεκριμένη πηγή πρόσθεσε ότι οι Αρχές εξετάζουν αν οι τέσσερις γυναίκες -ανάμεσά τους και η Ελληνίδα- ανήκουν στο ίδιο κύκλωμα, δηλαδή αν επιστρατεύτηκαν από τον ίδιο μεγαλέμπορο με σκοπό να εισαγάγουν κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ για λογαριασμό νεόπλουτων «κροίσων» της ασιατικής χώρας, που έχουν υιοθετήσει το ιδιότυπο lifestyle με ναρκωτικά, αδιάκοπα πάρτι και κραιπάλες.

f3 16

Οι προηγούμενες συλλήψεις, πριν από τη 19χρονη Ελληνίδα καλλονή, αφορούσαν άλλη μια 19χρονη, που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη με πτήση από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη, που έφτασε από την Τανζανία, επίσης μέσω Αιθιοπίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Ελληνίδα έχει καταρρεύσει και κλαίει γοερά, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά είναι ασήκωτος στο Χονγκ Κονγκ. Το μοντέλο αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon με ένα βαρύτατο κατηγορητήριο, που επιφέρει ακόμα και ισόβια κάθειρξη!

Οι τοπικές Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μοντέλου και, στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τη στιγμή της σύλληψης, η 19χρονη εμφανίζεται να φορά κόκκινο φόρεμα, μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ψηλές μαύρες μπότες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της από το αεροδρόμιο στο τμήμα, της φορούσαν μια μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μη φανεί το πρόσωπό της. Ωστόσο, τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας.

11111111

Οι ελληνικές Αρχές, και συγκεκριμένα το υπουργείο Εξωτερικών, γνωρίζουν για τη σύλληψη, αλλά δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες από την ασιατική χώρα και σίγουρα η τύχη της όμορφης νεαρής εξαρτάται και από τις διακρατικές συμφωνίες για την έκδοση κακοποιών.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...