Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Ανήλικοι βίαζαν 14χρονο ανάπηρο

❱❱ Η παρέα των άγουρων «τεράτων» είχε μετατρέψει σε κολαστήριο αποθήκη πολυκατοικίας στην Αθήνα Την απόλυτη φρίκη ζούσε δύο και τρεις φορές κάθε εβδομάδα επί δύο ολόκληρους μήνες ένας 14χρονος με νοητική υστέρηση στα χέρια άλλων τριών ανήλικων γειτόνων του σε εργατική πολυκατοικία της Αθήνας, όπου διέμεναν με τις οικογένειές τους. 

Οι τρεις «άγουροι» δράστες, ηλικίας οι δύο 15 χρόνων και ο τρίτος 13 ετών, κατηγορούνται ότι τον εξανάγκαζαν να τους ακολουθεί μέχρι την αποθήκη και εκεί τον ακινητοποιούσαν με τη χρήση βίας και τον βίαζαν!

Καθώς το αδύναμο θύμα δεν μπορούσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση, βλέποντας πως ο εφιάλτης του δεν θα είχε τέλος, «λύγισε» και μία ημέρα αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα του. Ετσι, οι ανήλικοι βιαστές, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, αναμένουν πλέον τη δίκη τους από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Αθήνας, όπου θα προσπαθήσουν να υποστηρίξουν ότι δεν έκαναν τίποτε από όσα τους καταλογίζει ο 14χρονος και θα παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Οι αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του 14χρονου έγιναν από τις αρχές Σεπτεμβρίου ως τις αρχές Νοεμβρίου του 2012. Το διάστημα εκείνο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενεργώντας από κοινού, οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγούσαν διά της βίας σε μία αποθήκη τον 14χρονο, ο οποίος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και πάσχει από ημιπληγία και μέτρια νοητική υστέρηση. Εκεί, ο ένας από τους δράστες τού έκλεινε το στόμα και ένας άλλος τον βίαζε χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, ενώ ο τρίτος παρακολουθούσε!

Αλλαζαν ρόλους

Οση ώρα κρατούσε το μαρτύριο του νεαρού οι δράστες τον γρονθοκοπούσαν στην κοιλιά για να κάμψουν την αντίστασή του. Αυτό γινόταν δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και μάλιστα κάθε φορά οι ανήλικοι άλλαζαν ρόλους, ώστε όλοι να μένουν ικανοποιημένοι!

Οσα φρικτά συνέβαιναν επί δύο μήνες πίσω από την κλειστή πόρτα της σκοτεινής αποθήκης-κολαστήριο στοίχειωναν τα όνειρα του 14χρονου. Σφίξιμο στο στομάχι προκαλεί η ένορκη κατάθεση της μητέρας του, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της ξυπνούσε κάθε βράδυ με κλάματα! Κατά την ίδια, τον Αύγουστο του 2012 εντελώς ξαφνικά ο 14χρονος άρχισε να δέχεται τα άγρια πειράγματα των ανήλικων γειτόνων του, οι οποίοι τον χτυπούσαν, τον έβριζαν και τον έφτυναν! Υστερα από αυτό ζήτησε εξηγήσεις από τον πατέρα ενός παιδιού που μένει με την οικογένειά του στην ίδια πολυκατοικία, ο οποίος της απάντησε «παιδιά είναι», ενώ παράλληλα την παρότρυνε να ηρεμήσει.

Ομως, σύμφωνα με τη γυναίκα, ο 14χρονος άρχισε να είναι ανήσυχος, να κλαίει και να «περιφέρεται στο σπίτι», ενώ κάθε φορά που τον ρωτούσε τι έχει, εκείνος αρνιόταν να της πει. Το μαρτύριο της οικογένειας πήρε τέλος όταν μία ημέρα ο ανήλικος «έσπασε» και αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε όλον αυτόν τον καιρό στα χέρια των τριών αγοριών. Μετά τη σοκαριστική αυτή αποκάλυψη η μητέρα του 14χρονου κατήγγειλε τους δράστες στην Αστυνομία. Ενώπιον του ανακριτή οι τρεις ανήλικοι φέρεται ότι τα αρνήθηκαν όλα και αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω και του ότι είναι ανήλικοι, έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...