Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ψάχνουν τον Αιθίοπα φίλο του μοντέλου

❱❱ Ο περίεργος ρόλος του 21χρονου B. Ber στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης με «βαποράκι» τη 19χρονη Ειρήνη ΜελισσαροπούλουΤο πρόσωπο-κλειδί, που έπεισε τη 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου να μεταφέρει στο σακίδιό της 2,6 κιλά κοκαΐνη από την Αιθιοπία στο Χονγκ Κονγκ, αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που χειρίζονται την υπόθεση. Εχοντας ήδη ζητήσει τη συνδρομή της Ιντερπόλ, προκειμένου να εντοπιστούν οι εγκέφαλοι του διεθνούς κυκλώματος, στο οποίο η 19χρονη καλλονή από τη Μυτιλήνη φέρεται ότι συμμετείχε ως «βαποράκι», οι αστυνομικοί διερευνούν τις επαφές που είχε με άτομα στην Αντίς Αμπέμπα, τον τελευταίο σταθμό της πριν από τη σύλληψή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκεται ένας Αιθίοπας φίλος της νεαρής κοπέλας στο facebook, o οποίος μόλις μία ημέρα μετά τη σύλληψή της αφαίρεσε μία ανάρτησή του, στην οποία ανέφερε το όνομά της! Συγκεκριμένα, στην περίεργη ανάρτηση ο 21χρονος B. Ber, ο οποίος απεικονίζεται με παράξενα λευκά αντικείμενα στα μαλλιά του (!), δήλωνε ότι είναι μαζί με την Ειρήνη και ακόμη 24 άτομα. Μάλιστα, το επίμαχο ποστάρισμα εμφανιζόταν και στο προφίλ της 19χρονης, μέχρι να το αφαιρέσει την επόμενη μέρα της σύλληψης ο 21χρονος Αιθίοπας, που κατοικεί στην πρωτεύουσα της πατρίδας του. Πιθανότατα, μόλις ενημερώθηκε για την κατάληξη της 19χρονης Μυτιληνιάς, αφαίρεσε το όνομά της, επιχειρώντας να σβήσει κάθε ίχνος που θα τον συσχέτιζε μαζί της.

Η 19χρονη Ειρήνη, που βρίσκεται αντιμέτωπη με πολυετή κάθειρξη και κρατείται σε κινεζικές φυλακές, αναμένεται να δικαστεί τον Φεβρουάριο του 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, φέρεται ότι μετέβη στην Αντίς Αμπέμπα με την προτροπή ενός μεσάζοντα που της υποσχέθηκε καριέρα στο μόντελινγκ και την έπεισε να ταξιδέψει στην Κίνα.

s

«Οι Κινέζοι ενδιαφέρονται για νέα ψηλά κορίτσια που θα έμπαιναν στον κόσμο του κινεζικού μόντελινγκ. Εχουν ήδη μελετήσει το book σου και έχουν ενθουσιαστεί μαζί σου. Στην Κίνα δεν έχουν τέτοια ψηλά κορίτσια σαν εσένα» φέρεται ότι ήταν τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε για να πείσει τη 19χρονη για το μοιραίο ταξίδι που οδήγησε στη σύλληψή της.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....