Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Αδιανόητη τραγωδία με τρεις νεκρούς

❱❱ Κλείδωσε τις πόρτες και έβαλε φωτιά για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγο και τον πρώην πεθερό τουΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μάχη για να σώσουν τη ζωή του πατέρα τους, αλλά και τη δική τους, έδωσαν τα δίδυμα οκτάχρονα αγόρια του επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας Δημήτρη Σκουτέλη, που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη, το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 40χρονος πατέρας τους σφράγισε πόρτες και παράθυρα και έβαλε φωτιά σε ρούχα που συγκέντρωσε στο στρώμα του κρεβατιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του Βασιλάκη και του Σταύρου προκλήθηκε από την εισπνοή αναθυμιάσεων από τα φλεγόμενα υλικά στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κοραή. Από ασφυξία προήλθε και ο θάνατος του πατέρα τους, παρά το γεγονός ότι φέρει εκτεταμένα εγκαύματα. Ωστόσο, η τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο έχει άγνωστες πτυχές, που θα διερευνηθούν από την Ασφάλεια.

Οπως διαπίστωσαν οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί, τα δύο ανήλικα αγοράκια ξύπνησαν και φαίνεται ότι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες. Ο 40χρονος υπαξιωματικός είχε καταφύγει στο χολ του διαμερίσματος, παρακολουθώντας τα δύο αγγελούδια να βρίσκουν βασανιστικό θάνατο μέσα στη θανάσιμη παγίδα που είχε δημιουργήσει, κλειδώνοντας την πόρτα!

Κίνητρο της απίστευτης πράξης του 40χρονου επισμηνία ήταν να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει χωρίσει εδώ και τρία χρόνια, αλλά και τον πεθερό του. Στον τοίχο του σαλονιού ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο ένα μακάβριο μήνυμα: «Δεν αντέχω άλλο, σας βαρέθηκα όλους»! Ο ένας τοίχος στο retyerχολ ήταν καλυμμένος με ιδιόχειρα σημειώματα του 40χρονου, που δείχνουν ότι βρισκόταν σε παραλήρημα. Σε αυτά καταφέρεται εναντίον του πεθερού του και σε ένα γράφει χαρακτηριστικά: «Αφού, Σταύρο, είχες πρόβλημα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματά μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα σπίτι σου μέρα νύχτα. Ο,τι έδωσες πήρες, αλήτη».

Σε άλλο σημείωμα αναφέρεται επίσης στον πρώην πεθερό του, γράφοντας: «Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ τον χρόνο, μαύρα. Ενσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! Πώς γίνεται αυτό με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα, αν όχι τρία; Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος, που είναι νόμιμος, να πεινάει;»

Σε ακόμα ένα από τα σημειώματα που άφησε πίσω του ο 40χρονος επισμηνίας αναφέρει ότι στο κινητό και το tablet του υπάρχει ακόμη ένα σημείωμα, μια «διαθήκη», με την οποία ζητά να αναλάβει την υπόθεση η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, με το αιτιολογικό ότι «η Πολιτεία και η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα κάνουν ούτε τα μισά απ’ όσα αναφέρω».

Ζήλευε παθολογικά την πρωην σύζυγό του και Την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση

Το μίσος για τον πεθερό του και τη δίψα για εκδίκηση, που φώλιαζαν στο αρρωστημένο μυαλό του 40χρονου υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, αποκαλύπτουν τα χειρόγραφα σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της φρίκης.

«Καλά θα κάνει ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ θα ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Και όχι, όμως, αυτός! Πριν βιαστείτε να με κρίνετε, να μάθετε και τα λάθη των άλλων. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις σημειώσεις του.

Στενή φίλη της 38χρονης μητέρας, η οποία νοσηλεύεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών, ξεσπά κατά του 40χρονου και αποκαλύπτει ότι η άτυχη γυναίκα βίωνε επί σειρά ετών βασανιστήρια, τρόμο και απόγνωση.

«Χαστούκια, μπουνιές και κλοτσιές έσκαγαν σε καθημερινή βάση και χωρίς κανέναν λόγο πάνω στο κορμί της. Ο Δημήτρης τη ζήλευε παθολογικά» αναφέρει. «Τελικά, τα κατάφερε το κτήνος! Τη σκότωσε! Οχι στέλνοντας στον θάνατο εκείνη, αλλά τα ίδια τους τα παιδιά» καταλήγει η φίλη της.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...