Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βουτιά θανάτου για 16χρονο

❱❱ Πήδηξε (λόγω ερωτικής απογοήτευσης) από γέφυρα στην Αττική Οδό και διαμελίστηκε από οχήματαΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά

Η πρώτη ερωτική απογοήτευση που δοκίμασε κυρίευσε το νεανικό μυαλό ενός εφήβου και τον έκανε να πιστέψει ότι η λύτρωση θα έρθει δίνοντας τέλος στη ζωή του, προτού ακόμα προλάβει να τη γνωρίσει, και μάλιστα με φρικτό τρόπο.
Ο 16χρονος μαθητής ανέβηκε στη γέφυρα της Αττικής Οδού, στο ύψος του Γέρακα, και βούτηξε στο κενό, πέφτοντας μπροστά στα διερχόμενα αυτοκίνητα που δεν πρόλαβαν να σταματήσουν, με αποτέλεσμα να τον διαμελίσουν!

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος, ενώ στο σχολείο του ανήλικου αυτόχειρα, το 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα, από το πρωί της Δευτέρας οι συμμαθητές του και οι καθηγητές είναι συγκλονισμένοι, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το αγαπητό και πολύ ευαίσθητο παιδί επέλεξε αυτό το τραγικό φινάλε.

Πολύωρη απουσία

Οπως φαίνεται, οι σκέψεις και τα συναισθήματα λύγισαν τον μαθητή της Β’ Λυκείου το βράδυ της Κυριακής. Εφυγε από το σπίτι του από το απόγευμα και κανείς δεν γνωρίζει αν περιπλανήθηκε για ώρες βυθισμένος στις σκέψεις του, καθώς κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για την πολύωρη απουσία του.

Η αποκάλυψη για το τι είχε συμβεί προκάλεσε σοκ στους δικούς του και σε όσους τον γνώριζαν. Οπως προέκυψε, γύρω στις 11 τη νύχτα ο 16χρονος ανέβηκε στη γέφυρα της Αττικής Οδού στον Γέρακα, σκαρφάλωσε στο συρμάτινο κιγκλίδωμα που βρίσκεται στην παιδική χαρά κοντά στην οδό Γαργηττού και, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, πήδησε στο κενό! Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, αφού η πτώση έγινε από τα 11 μέτρα (εννέα η γέφυρα και δύο το κιγκλίδωμα), όμως η συνέχεια ήταν αποτρόπαια…

Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου, που είδε το σώμα του νεαρού να πέφτει στο οδόστρωμα, δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον παρέσυρε για μερικά μέτρα. Ακολούθησε άλλο αυτοκίνητο, ώσπου κάποιοι οδηγοί αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και προσπαθούσαν με νοήματα και σήματα να κάνουν όσους ακολουθούσαν να κόψουν ταχύτητα. Ομως για το άτυχο αγόρι ήταν αργά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου απλώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι συμμαθητές του 16χρονου ανέφεραν πως τις τελευταίες μέρες έδειχνε ότι δεν μπορούσε να συνέλθει από την ερωτική απογοήτευση που είχε βιώσει και έγραφε στιχάκια που μιλούσαν για έρωτα και θάνατο. Στο σημείο από όπου έκανε το μοιραίο άλμα προς τον θάνατο φέρεται ότι έχει ζωγραφίσει μια καρδιά με το όνομα της κοπέλας που αγάπησε και αποφάσισε με τον θάνατό του να μην ξεπεράσει ποτέ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...