Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Μυκονιάτης επιχειρηματίας μπλεγμένος στο ταχύπλοο με τον 1,5 τόνο χασίς

❱❱ Αναυδοι έμειναν οι θαμώνες της πλατείας Κολωνακίου, όταν είδαν άνδρες του Λιμενικού να βάζουν χειροπέδες σε έναν πασίγνωστο Μυκονιάτη επιχειρηματία που διατηρεί φημισμένα ρεστοράν, τόσο στην περιοχή όσο και στο νησί των ανέμων! Ο Σ.Κ., σύμφωνα με πληροφορίες των λιμενικών, φέρεται μπλεγμένος στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία προς την Ελλάδα, που εξαρθρώθηκε το Σαββατοκύριακο μετά την κινηματογραφική καταδίωξη του ταχύπλοου που μετέφερε περισσότερο από ενάμιση τόνο χασίς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος φέρεται ότι ήταν εκείνος που είχε αναλάβει την αναζήτηση ταχυπλόων για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν στα χέρια τους για την εμπλοκή του, οι άνδρες το Λιμενικού τον συνέλαβαν προχθές το βράδυ στο Κολωνάκι.

Οι λιμενικοί είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα του κυκλώματος που «έσπρωχνε» μεγάλες ποσότητες χασίς στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και είχαν στήσει καρτέρι ανοιχτά τις Κέρκυρας, περιμένοντας το θηριώδες ταχύπλοο με τις τρεις μεγάλης ιπποδύναμης μηχανές, το οποίο ξεκίνησε από την Αλβανία με προορισμό αρχικά την Ελλάδα και στη συνέχεια την Ιταλία.

Οταν εμφανίστηκε, του έκαναν σήμα με τους προβολείς του περιπολικού σκάφους προκειμένου να σταματήσει για έλεγχο. Ομως, οι επιβάτες του ταχύπλοου άνοιξαν πυρ εναντίον των λιμενικών, «γαζώνοντας» το περιπολικό, με αποτέλεσμα δύο στελέχη του πληρώματος να τραυματιστούν ελαφρά από τα τζάμια που θρυμματίστηκαν και να πέσουν στη θάλασσα για να σωθούν από τον καταιγισμό πυρών.

Με τη βοήθεια ελικοπτέρου της Frontex, τα ταχύπλοα του Λιμενικού κατάφεραν να ξαναβρούν την πορεία του θηριώδους σκάφους και να το εντοπίσουν ανοιχτά της Πελοποννήσου, και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή της Πύλου. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ξέφρενη και πολύωρη καταδίωξη, που κατέληξε στον δίαυλο μεταξύ Μακρονήσου και Κέας, όπου οι ελεύθεροι σκοπευτές του Λιμενικού κατάφεραν να πυροβολήσουν τις μηχανές του σκάφους και να το ακινητοποιήσουν, βάζοντας έτσι τέλος στην καταδίωξη.

Με ρεσάλτο των βατραχανθρώπων του Σώματος στο σκάφος των Αλβανών μαφιόζων, συνελήφθησαν πάνω στο ταχύπλοο δύο Αλβανοί και ένας Ιταλός, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες σε Κέρκυρα και Αθήνα, όπου συνελήφθησαν άλλα δέκα άτομα και συγκεκριμένα έξι Αλβανοί, ένας Ιταλός, ένας Βούλγαρος και δυο Ελληνες, ένας από τους οποίους είναι ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Μύκονο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...