Θρίλερ για γερά νεύρα στο Ρέθυμνο

❱❱ Με εντολή εισαγγελέα αρχίζει καινούργιος γύρος προανάκρισης για την περίεργη εξαφάνιση του Αντώνη Κασωτάκη από την Αγία Γαλήνη το 2012Πεντέμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Αντώνη Κασωτάκη από την Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αρχίσει νέος γύρος προανάκρισης. 

Οταν η Ασφάλεια Ρεθύμνου ολοκληρώσει τη λήψη των καταθέσεων από όσους εμπλέκονται στην περίεργη αυτή υπόθεση, αναμένεται να ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου για να διαπιστωθεί αν πράγματι ο αγνοούμενος είχε συνδικαιούχο στον λογαριασμό του έναν παπά, με τον οποίο διατηρούσε στενές σχέσεις πριν εξαφανιστεί, και από ποιον είχε γίνει ανάληψη ύψους 60.000 ευρώ.

Ηδη έχει δώσει νέα κατάθεση η μητέρα του άτυχου 31χρονου, Αναστασία. Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά όταν έφυγε από το σπίτι του στο διάστημα 15.00-17.00 της Δευτέρας 12 Μαρτίου 2012, ενώ αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα. Οπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο Αντώνης Κασωτάκης είχε κάνει οικονομίες για να ανοίξει ένα νέο σπίτι με την οικογένειά του.

Μάλιστα, λίγο καιρό πριν από την εξαφάνισή του είχε πουλήσει αντί 60.000 ευρώ κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που του είχε αφήσει κληρονομιά ο παππούς του στην Αγία Γαλήνη. Ομως, είδε ξαφνικά άδειο τον τραπεζικό λογαριασμό του και έστειλε σοκαρισμένος μήνυμα στη μητέρα του, λέγοντας ότι τον απειλούσαν. Λίγο μετά εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και η σημαντική μαρτυρία ενός ανθρώπου, ο οποίος έριξε νέο φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με αυτόν, ο νεαρός Κρητικός σκόπευε να αγοράσει σπίτι στο Ρέθυμνο.

Για τον σκοπό αυτόν επισκέφθηκε με έναν φίλο του μηχανικό ένα σπίτι το οποίο του άρεσε και συμφώνησε να το αγοράσει αντί 60.000 ευρώ. Ωστόσο, στην τράπεζα διαπίστωσαν ότι ο λογαριασμός του ήταν «κλειστός» και θα έπρεπε να περιμένουν λίγες ημέρες. Ο μηχανικός περίμενε τον Αντώνη να τον ειδοποιήσει για να προχωρήσει η αγοραπωλησία, αλλά οι ημέρες περνούσαν και εκείνος δεν εμφανιζόταν.

Ο μάρτυρας έμαθε, τελικά, ότι είχε σηκώσει όλα του τα χρήματα από τον λογαριασμό. Οταν συναντήθηκαν έπειτα από λίγο καιρό και τον ρώτησε τι ακριβώς συμβαίνει, ο Αντώνης τού απάντησε ότι έδωσε όλα τα χρήματα σε έναν παπά, που θα του έβρισκε καλύτερο σπίτι!
Επειτα από αρκετές ημέρες ο 31χρονος του εξομολογήθηκε ότι δεν αγόρασε ποτέ σπίτι, καθώς ο παπάς δεν του έδινε πίσω τα χρήματά του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ