Γκατζετ που «συνεργάζεται» με το προφυλακτικό καταγραφει τα πάντα γύρω από το sex!

❱❱ Θα ενημερώνει τον χρήστη για τις επιδόσεις του αλλά και για σεξουαλικά νοσήματαΑν αντέχετε κι άλλο στρες επιδόσεων στο σεξ, τότε ανήκετε σε αυτούς στους οποίους απευθύνονται οι δημιουργοί του πρώτου «έξυπνου» γκάτζετ, το οποίο υπόσχεται πολύπλευρη καταγραφή των σεξουαλικών συνηθειών, αλλά και διάγνωση τυχόν σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Το i.Con Smart Condom, που κοστίζει 80 δολάρια, έχει ήδη προπαραγγελθεί από περισσότερους από 90.000 ανθρώπους. Πρόκειται για ένα γκάτζετ σε σχήμα δαχτυλιδιού, που φοριέται στη βάση του πέους, οπότε μπορεί να «συνεργαστεί» με τα προφυλακτικά της αγοράς.

Σύμφωνα με την εταιρία που το παράγει, την British Condoms, είναι ελαφρύ και αδιάβροχο, ενώ έχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης νανοτσίπ και bluetooth, μέσω των οποίων μπορεί να γίνει η καταγραφή των στατιστικών στοιχείων της σεξουαλικής ζωής αυτού που το φοράει.

Το i.Con Smart Condom μετράει, για παράδειγμα, τις θερμίδες που καίει κανείς κατά τη συνουσία, την ταχύτητα των παλινδρομικών κινήσεων, τη συχνότητα των επαφών, τη συνολική διάρκειά τους, την περιφέρεια του πέους, τις διαφορετικές στάσεις, αλλά και τη μέση θερμοκρασία του δέρματος.

Με εγγύηση ενός έτους και μέγεθος που προσαρμόζεται στα ανατομικά χαρακτηριστικά του χρήστη του, μπορεί να φορεθεί πολλές φορές και, μέσω της πύλης USB που διαθέτει, να επαναφορτιστεί, αποκτώντας έτσι αυτονομία για έξι με οκτώ ώρες. Το i.Con βρίσκεται στα τελικά στάδια ολοκλήρωσής του και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ