Οι 32 νέοι «Top Gun» της Πολεμικής Αεροπορίας

❱❱ Τα πτυχία τους πήραν οι 32 νέοι πιλότοι του ελληνικού «Top Gun», του σχολείου της Πολεμικής Αεροπορίας που από το 1976 προετοιμάζει τους φρουρούς των αιθέρων για να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή αξιόμαχοι και σε θέση να φέρουν εις πέρας κάθε είδους αποστολή!Η τελετή αποφοίτησης της 2ης Μικτής Σειράς του Σχολείου Οπλων Τακτικής (ΣΟΤ) για το τρέχον έτος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας.

Τα συνολικά 32 στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με τα τρία στελέχη του Στρατού Ξηράς που φοίτησαν το 2017 στη σχολή, πέρασαν ένα ένα μπροστά από τον αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχο Γιώργο Μπλιούμη και παρέλαβαν το δίπλωμά τους για τις άριστες επιδόσεις τους.

f1 sot top gun tn 01

Το Σχολείο Οπλων Τακτικής, το οποίο ιδρύθηκε το 1976 και εντάχθηκε το 1983 στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), εκπαιδεύει τους… Τομ Κρουζ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί επανειλημμένως και έχουν διαπρέψει σε ασκήσεις τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Η συνολική διάρκεια κάθε σειράς είναι τρεις μήνες. Στους ιπτάμενους σπουδαστές παρέχεται η απαραίτητη θεωρητική εκπαίδευση ώστε στη συνέχεια να καταστούν ικανοί να παρακολουθήσουν την ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη πρακτική εκπαίδευση, που περιλαμβάνει σχεδίαση και εκτέλεση αποστολών, με αποκορύφωμα τους σχηματισμούς Σύνθετων Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ