Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

To παιδί μας το έχουν σκοτώσει!

❱❱ Οι γονείς του φοιτητή που σκοτώθηκε στην Κάλυμνο υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία Από τις
Εύα Παπαδάτου –
Μαρία Μεϊμάρη 

Πεπεισμένοι πως ο γιος τους έχασε τη ζωή του από εγκληματική ενέργεια και όχι από δυστύχημα δήλωσαν οι γονείς και ο νονός του 21χρονου φοιτητή που σκοτώθηκε στην Κάλυμνο, οι οποίοι πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών για να υποβάλουν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

awrtawrΣτους αστυνομικούς κατέθεσαν όσα ισχυρίζονται σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο Νίκος Χατζηπαύλου, ενώ και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας, μιλώντας στην «Espresso», ανέφερε πως ο χαμός του 21χρονου είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας: «Με ηρεμία, σύνεση και κυρίως επιμονή, η οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου θα συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας, όσο χρόνο και αν αυτό διαρκέσει. Παράλληλα, θα ζητήσει εκ νέου ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη» δήλωσε.

Τα ίχνη του άτυχου νεαρού, ο οποίος παραμένει άταφος δέκα μέρες από τον εντοπισμό της σορού του, χάθηκαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο, όπου είχε πάει να επισκεφτεί τη μητέρα του, η οποία είναι εκπαιδευτικός στο νησί. Παρά τις εκτενείς έρευνες, βρέθηκε έξι 24ωρα μετά νεκρός, με τις φήμες να μιλούν για άγρια δολοφονία, με πυροβολισμό στο κεφάλι! Ομως, ο ιατροδικαστής Ρόδου Παναγιώτης Κοτρέτσος που έκανε τη νεκροτομή αποφάνθηκε πως ο θάνατος του 21χρονου είναι αποτέλεσμα δυστυχήματος και όχι ανθρωποκτονίας.

Παρ’ όλα αυτά, οι χαροκαμένοι γονείς αμφισβήτησαν από την πρώτη στιγμή το πόρισμα, θεωρώντας πως ο γιος τους έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, και ζήτησαν να ορίσουν δικό τους πραγματογνώμονα. Το αίτημα απέρριψε ο εισαγγελέας της Κω, όμως ο εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου διέταξε να γίνει δεύτερη νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, σε μία προσπάθεια να χυθεί άπλετο φως στη μυστηριώδη υπόθεση και να μην υπάρχουν ερωτήματα. Ο νέος ιατροδικαστής είτε θα επιβεβαιώσει το πόρισμα του Ροδίτη συναδέλφου του, που έκανε την πρώτη νεκροτομή στη σορό του 21χρονου και μιλά για δυστύχημα, είτε θα το απορρίψει και θα υπάρξουν εξελίξεις.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν φίλους και συγγενείς του Νίκου Χατζηπαύλου είναι πώς γίνεται ο άτυχος νεαρός να μην έχει κατάγματα ενώ φέρεται ότι έπεσε από κατακόρυφο γκρεμό ύψους 70 μέτρων και γιατί στο αρχικό σημείο που υποδείχτηκε ως σημείο θανάτου δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή ματωμένες πέτρες. Οπως εκτιμούν οι Αρχές, ο φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει στον βράχο, όχι όμως σε ειδικά οργανωμένο σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να γλιστρήσει και να πέσει. Εμεινε σχεδόν τρία 24ωρα τραυματισμένος και αβοήθητος, ενώ το νησί επλήγη από κακοκαιρία. Το νερό της βροχής που έπεφτε με ένταση παρέσυρε τον 21χρονο και κατέληξε στο σημείο όπου τον βρήκε ένας 15χρονος στις 25 Νοεμβρίου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...