Με ροζ βίντεο (;) εκβίαζαν τη φοιτήτρια που έκανε βουτιά θανάτου

❱❱ Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες υπό τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή της η 22χρονη φοιτήτρια Βιολογίας……, που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ πέρυσι τον Νοέμβριο, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, μετά την καταγγελία της μητέρας της άτυχης κοπέλας ότι δεχόταν εκβιασμό με ροζ βίντεο!

Η μητέρα της άτυχης Λίνας καταγγέλλει πως η κόρη της οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα έπειτα από απειλές που δεχόταν για τη δημοσιοποίηση υλικού, στο οποίο απεικονιζόταν σε ερωτικές σκηνές. Οπως υποστηρίζει, η Λίνα ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα, τα μέλη του οποίου την εξανάγκαζαν να κάνει διάφορα πράγματα παρά τη θέλησή της και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από την πίεση που δεχόταν.

Μετά τη νέα τροπή στην υπόθεση της αυτοκτονίας, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης να διερευνήσει αν πίσω από τον θάνατο της 22χρονης στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, όπως η εγκληματική οργάνωση, η παράνομη βία και παραβάσεις για την προστασία από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οπως αναφέρει η έγγραφη παραγγελία, ο εισαγγελέας ζητεί «να γίνει ηλεκτρονική αναζήτηση των ιχνών τυχόν εγκληματικής συμπεριφοράς για τήρηση, αποθήκευση, επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, απειλών μέσω διαδικτύου για πράξη ή ανοχή, ένωσης προσώπων για διάπραξη κακουργήματος». Παράλληλα, ζητεί να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις και να γίνει κάθε δικονομική ενέργεια για τη διαπίστωση των παραπάνω πράξεων, προκειμένου οι Αρχές να οδηγηθούν σε τυχόν υπόπτους που ενδεχομένως έχουν παίξει ρόλο στο τραγικό τέλος της άτυχης Λίνας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Θα γίνουμε Βηρυτός! Κρυψώνες της Χεζμπολάχ γεμάτες με νιτρικό αμμώνιο στην Ελλάδα;

Η Χεζμπολάχ έχει αποθήκες με το εκρηκτικό χημικό που τίναξε στον...

Δημήτρης Παρίσης: Κυκλοφόρησε digital από την Heavenmusic το νέο του τραγούδι «Τέσσερα λεπτά»

Ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης με μια πολύ ζεστή φωνή έρχεται για...

Διατροφικές επιλογές για καλύτερες επιδόσεις την νέα σχολική χρονιά

Από την Μελίνα Σ. Καριπίδου, MSc, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα...