«Αχόρταγες» στο κρεβάτι

❱❱ Οι γυναίκες θα ήθελαν από τους άντρες να κάνουν περισσότερη ώρα sex, σύμφωνα με νέα έρευναΗ διάρκεια ήταν πάντα ένα παράπονο που είχαν οι γυναίκες για τους άνδρες στο κεφάλαιο σεξ και, όπως δείχνει νέα έρευνα, το παράπονο αυτό είναι παγκόσμιο και σε αρκετό βαθμό δικαιολογημένο. 

Στη δημοσκόπηση, την οποία πραγματοποίησαν ειδικοί για λογαριασμό της ιστοσελίδας γνωριμιών Saucydates και βασίστηκε σε δείγμα 3.836 ατόμων από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία, οι ερευνητές κατέγραψαν ανά χώρα αλλά και ανά ηλικία τις επιδόσεις των αντρών στο σεξ, αλλά και πόσο θα ήθελαν τα δύο φύλα να διαρκεί η ερωτική συνεύρεση.

Κατά μέσο όρο οι γυναίκες απάντησαν ότι θα ήθελαν το σεξ να διαρκεί 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, ενώ οι άντρες 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Η πραγματικότητα, όμως, έρχεται να τους απογοητεύσει. Οι επιδόσεις των αντρών σε όλες τις χώρες φαίνεται ότι φτάνουν ταβάνι γύρω στα 30 και μετά να παίρνουν την κάτω βόλτα ανεπιστρεπτί.

Ακόμη όμως και όταν αντέχουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι άντρες απέχουν πολύ από την επιθυμητή διάρκεια. Παγκοσμίως, οι άντρες φαίνεται ότι κάνουν σεξ για περίπου 16 λεπτά, κατά μέσο όρο. «Πρωταθλητές» είναι οι Αμερικανοί, οι οποίοι στα 31 τους αντέχουν 17 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα, ενώ οι δεύτεροι Καναδοί στα 29 τους φτάνουν τα 17 λεπτά. Ακολουθούν οι Βρετανοί με 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα στα 31, οι Αυστραλοί με 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα στα 31 και οι Ινδοί με 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα στα 50 τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο «Ιανός» έβγαλε φέρετρα στους δρόμους – Μακάβριο θέαμα στο χωριό Φυλακτή Καρδίτσας

Από την Εύα Παπαδάτου Έπειτα από τρία 24ωρα ασυνεννοησίας, αλλά και αγωνίας...

Γρ. Σκαλιστήρας: Το Thess Residences είναι η νέα εποχή φιλοξενίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της κατασκευής, του...

Ο άγριος Ιανός «θέρισε» ψυχές – Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι στη Θεσσαλία

Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι ήταν -ως χθες το βράδυ- ο...

Τι αποκαλύπτει για τους Έλληνες πιλότους ο απόστρατος Ίκαρος Στέφανος Καραβίδας

Ο πρώτος Ελληνας πιλότος που είχε την ευκαιρία να πετάξει με...

Θα γίνουμε Βηρυτός! Κρυψώνες της Χεζμπολάχ γεμάτες με νιτρικό αμμώνιο στην Ελλάδα;

Η Χεζμπολάχ έχει αποθήκες με το εκρηκτικό χημικό που τίναξε στον...