Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Υπόθεση Ακουμιανάκη: «Κρύβουν την αλήθεια»

❱❱ Επίθεση στους γιατρούς του Νοσοκομείου Ρεθύμνου από τον πατέρα της 16χρονης που πέθανε από το αλκοόλΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Δριμύ κατηγορώ κατά των γιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου εξαπέλυσε ο πατέρας της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, του ξανθού αγγέλου που έσβησε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα του 2011!

Εξίμισι χρόνια μετά τον άδικο θάνατο της κόρης του, ο Μανώλης Ακουμιανάκης έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για την ανύπαρκτη σχέση της 16χρονης με το ποτό, αλλά και για τα τραγικά γεγονότα της μοιραίας νύχτας που χάθηκε η πολυαγαπημένη του Στέλλα!

Μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα αιχμής» του καναλιού ΚΡΗΤΗ TV, ο χαροκαμένος πατέρας ανέφερε πως η 16χρονη δεν έπινε ποτέ και δήλωσε πεπεισμένος ότι το βράδυ που άφησε την τελευταία της πνοή τής έδωσαν μετά βίας να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ για να τη βιάσουν. Μάλιστα, ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις κατά του αλκοόλ στο όνομα της κόρης του:

«Η Στέλλα νήστευε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν ήταν το παιδί που έπινε, ούτε κατανάλωνε αλκοόλ» τόνισε ο πατέρας της ανήλικης και αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του ενημερώθηκαν τέσσερις ώρες μετά τη διακομιδή της Στέλλας σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας:

«Οταν έφτασα στο νοσοκομείο, υπήρχε μια κατάσταση που ήταν πρωτόγνωρη. Ολοι ήταν πανικοβλημένοι… Η ενοχή φαινόταν στα μάτια τους, προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν. Μας λέγανε ότι έχει πάρει κόκα, ότι έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά, ότι έχει πάρει μείξη από αναισθησιογόνες ουσίες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν αποδείχθηκε» ανέφερε ο κ. Ακουμιανάκης και υποστήριξε πως τη μοιραία νύχτα έγινε παραποίηση στις βάρδιες για να μην υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ποιοι γιατροί δεν βρίσκονταν στις θέσεις τους: «Αλλαξαν τις βάρδιες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ποιος εφημέρευε εκείνο το βράδυ. Είχαν μοιράσει τα ωράρια. Κοιμούνταν οι μισοί, οι άλλοι μισοί ήταν εκτός νοσοκομείου. Είναι γραμμένα αναλυτικά, αν παρακολουθείτε το δικαστικό ρεπορτάζ, θα καταλάβετε ότι όλο αυτό το πράγμα έχει αποδειχθεί. Δεν το λέω εγώ…»

Σε ερώτηση αν επιχειρήθηκε να παραποιηθούν τα στοιχεία της εφημερίας για να μην αποδοθούν ευθύνες σε κάποιους γιατρούς, ο Μανώλης Ακουμιανάκης κατήγγειλε: «Πολλά φύλλα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών συμπληρώθηκαν μετά. Εγινε μια απίστευτη προπαγάνδα σε βάρος μας!»

Για τον θάνατο της 16χρονης είχαν καταδικαστεί συνολικά έξι άτομα, δύο νεαροί φίλοι της αδικοχαμένης μαθήτριας, καθώς και τέσσερις ειδικευόμενοι (τότε) γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....