Αλλοι άνθρωποι το 2018!

❱❱ Μόνο το 8% θα τηρήσει τις αποφάσεις που πήρε την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με έρευνεςΤις… ηρωικές αποφάσεις που πήραν οι περισσότεροι την Πρωτοχρονιά, αλλά δύσκολα θα κάνουν πράξη αποκαλύπτει μια νέα έρευνα. 

Πρόκειται για δημοσκόπηση που διεξήγαγε το κολέγιο Μάριστ της Νέας Υόρκης και η οποία κατέγραψε όλα όσα είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν, κυρίως στον εαυτό τους, οι άνθρωποι το 2018. Σχεδόν οι μισοί δήλωσαν ότι έχουν πάρει κάποια σημαντική απόφαση για την προσωπική ζωή τους το 2018, ωστόσο, όπως έδειξαν έρευνες του παρελθόντος, μόλις το 8% από αυτούς θα καταφέρει να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του για περισσότερους από λίγους μήνες.

Οι περισσότεροι, το 12% των ερωτώμενων, δήλωσαν ότι θέλουν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, ενώ το 10% αποφάσισε να χάσει κιλά. Τρεις ομάδες, με ποσοστό 9% των συμμετεχόντων καθεμία, έλαβαν την απόφαση να ακολουθούν πιο υγιεινή διατροφή ή να γυμνάζονται περισσότερο ή να βρουν καλύτερη δουλειά το 2018.
Οι επιστήμονες, που έκαναν την έρευνα, σημειώνουν ότι αξίζει τον κόπο να αποφασίσει κανείς την Πρωτοχρονιά να βελτιώσει τον εαυτό του, παρόλο που είναι δύσκολο να το κάνει πράξη.

Εξηγούν ότι η πιθανότητα να υλοποιηθεί η απόφαση είναι δεκαπλάσια σε σχέση με τις αποφάσεις που παίρνονται σε άλλες στιγμές του έτους. Για να καταστεί πιο πιθανή η υλοποίησή της, οι ειδικοί συμβουλεύουν να θέτει κανείς ρεαλιστικούς και άρα επιτεύξιμους στόχους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Κρουαζιερόπλοιο με δώδεκα κρούσματα σε μέλη του πληρώματος

Σε αγωνιώδη περιπέτεια εξελίσσεται μια ειδυλλιακή κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, αφού...

Δουλέμποροι με «βιτρίνα» τέσσερις ΜΚΟ! Τσάκωσαν 35 αλλοδαπούς και για κατασκοπεία!

Από τη Νάντια Αλεξίου Με προκάλυμμα την υποτιθέμενη αλληλεγγύη και με «ασπίδα»...

Ανανεώστε το σαλόνι σας με διαχρονικής ποιότητας και αντοχής έπιπλα!

Κάθε μέρα η παραμονή σας στο σαλόνι είναι πολύωρη, ειδικά αν...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξανά στην προεδρία του ΣΑΦΕΕ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αποφάνθηκε τη συνέχιση των...

Εστία Επενδυτική: Ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε. της «λίστας Πέτσα»

Kαταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν  τα Μ.Μ.Ε., ...