Νεαροί Αλβανοί προκαλούν έξω από σχολείο στον Τίρναβο

❱❱ Συντροφιά νεαρών Αλβανών έβγαλε φωτογραφίες μπροστά από το 1ο Γυμνάσιο Τιρνάβου σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, με πολλούς κατοίκους της περιοχής να βρίσκουν την ενέργειά τους τουλάχιστον προκλητική. Οι νεαροί Αλβανοί που φωτογραφήθηκαν γύρω από την αλβανική σημαία προφανώς θέλησαν να στείλουν μηνύματα σε ομοϊδεάτες τους και ανέβασαν τις φωτογραφίες στο facebook.

Στην περιοχή αρκετοί ενοχλήθηκαν, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν την πράξη τους πρόκληση, καθώς η χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας για κάποιους δεν συμβαδίζει και με την υιοθέτηση ελληνικής συνείδησης… Χρήστες του facebook που είδαν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο δημοφιλές δίκτυο ενημέρωσαν την τοπική ιστοσελίδα tirnavitikanea για την ενέργεια που προσβάλλει, όταν υποτίθεται ότι τα νέα αυτά παιδιά μεγάλωσαν θεωρώντας την Ελλάδα πατρίδα τους.

Μάλλον υπάρχουν κάποιοι που θέλησαν και απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια μόνο για λόγους διευκόλυνσης, ενώ με κάθε ευκαιρία δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα δέσιμο με τη χώρα όπου μεγάλωσαν, ίσως γεννήθηκαν και σίγουρα εργάστηκαν οι γονείς τους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ