Ξανθές για sex και καστανές για οικογένεια θέλουν οι άνδρες! Μελαχρινές?

❱❱ Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι άνδρες προτιμούν όντως τις ξανθές. Ομάδα του πανεπιστημίου…… Augsburg της Μινεσότα των ΗΠΑ, που συνέλεξε τις απόψεις επί του γυναικείου μαλλιού από 110 άνδρες, διαπίστωσε ότι αυτοί θεωρούν τις ξανθές «σημαντικά» νεότερες και με υγιέστερη όψη από τις μελαχρινές, καθώς και περισσότερο διαθέσιμες ερωτικά. Ωστόσο, οι καστανές έχουν το προβάδισμα σε ό,τι αφορά τον γάμο, καθώς θεωρείται ότι είναι καλύτερες για οικογένεια.

Οι ψυχολόγοι έδειξαν στους άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα φωτογραφίες από υπολογιστή, στις οποίες εικονίζονται ξανθές, καστανές και μελαχρινές γυναίκες. Oπως διαπίστωσαν, οι άνδρες έκριναν τις γυναίκες εκείνες με τα πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά ως πιο ελκυστικές και θεώρησαν ευκολότερο να συνάψουν σχέση μαζί τους συγκριτικά με εκείνες με μαύρα μαλλιά. Η διαφορά ήταν μικρή μεταξύ των ξανθών και των καστανών ως προς αυτά τα κριτήρια.

Aπό την έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι γυναίκες με μακριά μαλλιά θεωρούνται λιγότερο υγιείς και ελκυστικές, ενώ εκείνες με μεσαίου μήκους μαλλιά ευκολότερες για να συνάψει κάποιος σχέση μαζί τους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ