Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ξέφραγο αμπέλι το Μεταγωγών

❱❱ Αναταράξεις στην ΕΛ.ΑΣ. από την απόδραση τεσσάρων επικίνδυνων κακοποιώνΗ ομαδική απόδραση τεσσάρων βαρυποινιτών -ιδιαίτερα επικίνδυνων κακοποιών- μέσα από το κτίριο της Διεύθυνσης Μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη προκάλεσε αναταράξεις στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. Οι δραπέτες κατάφεραν να «ροκανίσουν» τα κάγκελα του κελιού τους κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, οι οποίοι πάντως κατάφεραν να συλλάβουν δύο από αυτούς.

Ο ένας από τους τέσσερις, ένας Γεωργιανός καταδικασμένος σε ισόβια για ανθρωποκτονία, συνελήφθη λίγο πριν προλάβει να πηδήξει από τον φράκτη στον περίβολο και να βγει στην Π. Ράλλη, ενώ ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε επιχείρηση των αστυνομικών σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι. Μέχρι στιγμής, διαφεύγουν δύο Αλβανοί βαρυποινίτες, ένας 35χρονος καταδικασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και ένας 27χρονος για ανθρωποκτονία.

Οι κακοποιοί έκοψαν με μια μικρή σιδερένια λάμα τα κάγκελα του κελιού τους στον δεύτερο όροφο του Μεταγωγών. Στη συνέχεια έφτιαξαν ένα αυτοσχέδιο σχοινί δένοντας μεταξύ τους τα σεντόνια τους και κατέβηκαν από αυτό στο προαύλιο.

Οι αστυνομικοί που εκτελούσαν χρέη φρουράς αντιλήφθηκαν την απόδραση την Τετάρτη στις 23.00 και κινητοποιήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν στο προαύλιο τον Γεωργιανό, ο οποίος το 2013 σκότωσε τον 57χρονο -επί τρία χρόνια εργοδότη του- ιδιοκτήτη μιας ταβέρνας στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, για να τον ληστέψει. Μάλιστα, του έκοψε το νήμα της ζωής για μερικά ευρώ!

Ανθρωποκυνηγητό

Οι τρεις Αλβανοί κατάφεραν να διαφύγουν και να χαθούν στο σκοτάδι, ωστόσο από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόδραση ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Μετά την αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί οργάνωσαν χθες το απόγευμα επιχείρηση «αστραπή» σε έναν καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι, όπου κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους δραπέτες. Από τους δύο άλλους που αναζητούνται, ο 27χρονος το 2013 είχε κατασφάξει με μαχαίρι έναν ομοεθνή του στη μέση της οδού Αγίου Λουκά στα Πατήσια εξαιτίας διαφορών για ναρκωτικά και είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

Θεοδόσης Π. Πάνου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...