Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Σκιές» και μυστήριο πίσω από τον θάνατο 44χρονης, η οποία βρέθηκε καμένη στο Ι.Χ. της

❱❱ Η ευκατάστατη χήρα με τρία παιδιά ήταν άφαντη από το Σάββατο που βρέθηκε καμένη μέσα στο Ι.Χ. τηςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Τοπίο στην ομίχλη θυμίζει η έρευνα για το θρίλερ που ακολούθησε την εξαφάνιση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη – Γκουτζούνη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Η άτυχη χήρα, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών και τα ίχνη της είχαν χαθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε ερημικό σημείο στη θέση Μυρτιά της Τριχωνίδας, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Εφερε εγκαύματα που κάνουν τους αστυνομικούς να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, ακόμη και της ανθρωποκτονίας.

Στην παραλία Φωτμού, όπου βρισκόταν το κίτρινο Ford Ka της 44χρονης, οδήγησε τις Αρχές ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών που συμμετείχε στις έρευνες. Το πτώμα της ήταν στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. με εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα, ενώ πολύ κοντά βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Από την αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης δεν εντόπισε κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όπως είχε αρχικά διαφανεί. Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοκτονία, ωστόσο τίποτε δεν αποκλείεται, μια και σκιές εξακολουθούν να σκεπάζουν το μυστικό που πήρε μαζί της.

Αν και φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή, οι αστυνομικοί προσπαθούν να καλύψουν τις «σκιές» της υπόθεσης σχετικά με το τι έκανε η γυναίκα στο 48ωρο της εξαφάνισής της και, αν αυτοκτόνησε, γιατί επέλεξε ένα εξαιρετικά δύσβατο και απόμερο σημείο και όχι κάποιο που θα μπορούσε να εντοπιστεί. Ετσι, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και ο δράστης να μετέφερε κατόπιν το άψυχο σώμα της στο σημείο, όπου προσπάθησε να βάλει φωτιά για να εξαφανίσει οποιοδήποτε ίχνος.

Στο συνεργείο

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η όμορφη 44χρονη έμεινε χήρα πριν από τρία χρόνια, με δύο γιους ηλικίας 25 και 22 ετών και μια 16χρονη κόρη, αλλά και μεγάλη περιουσία που της άφησε ο σύζυγός της. Το Σάββατο, ανήμερα των Θεοφανίων, επέστρεψε στο χωριό από την Αθήνα όπου πέρασε τις γιορτές με τον αδελφό της Γιώργο Λαγούδη και γύρω στις 12 το μεσημέρι πήγε στο Αγρίνιο για να πάρει το αυτοκίνητό της από συνεργείο όπου το είχε αφήσει με βλάβη.

s 1

Κατά τη 1 μ.μ. έφυγε με το αυτοκίνητο, αφού πρώτα πέρασε από το ΑΤΜ τράπεζας και ένα σούπερ μάρκετ. Οπως φαίνεται από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, επέστρεψε στην περιοχή του συνεργείου στο Αγρίνιο, αλλά δεν πήγε σε αυτό.

Στη 1.30 τηλεφώνησε στην κόρη της, είπε ότι βρισκόταν στο Αγρίνιο για να πάρει το αυτοκίνητο και έπειτα από πέντε λεπτά το κινητό της απενεργοποιήθηκε: «Εφυγε ξαφνικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Σπίτι άφησε τα πάντα και το μόνο που έχει μαζί της είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Δεν πήρε κάρτες, χρήματα ή βαλίτσες» είπε ο αδελφός της, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της και απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Στην Αστυνομία κλήθηκε για κατάθεση ένας γνωστός γιατρός από την ευρύτερη περιοχή, με τον οποίο η 44χρονη φέρεται ότι διατηρούσε σχέση, αλλά είχαν χωρίσει τον Σεπτέμβριο. Ο ίδιος εμφάνισε ισχυρό άλλοθι και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η 44χρονη είχε υπονοήσει ότι μπορεί και να αυτοκτονούσε για τον χωρισμό τους!

Αποσπούσε χρήματα

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν ένα άτομο με το οποίο λέγεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε δεσμό τους τελευταίους μήνες. Καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso» αναφέρουν ότι ο νέος φίλος της τής αποσπούσε χρήματα και μάλιστα τελευταία είχε πουλήσει ένα αγροτεμάχιο, κάτι που είχε εξοργίσει τα παιδιά της και κυρίως τον μεγαλύτερο γιο της, με τον οποίο είχε άγριους καβγάδες.

Οι Αρχές προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως υλικό από κάμερες που μπορεί να κατέγραψαν την πορεία του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας ή τις συνομιλίες και τα μηνύματα του κινητού της, για το οποίο έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου.

Ορφανή από μικρή, έχασε τον άντρα της στα 41 της

Από νωρίς η ζωή δεν έδειξε το καλύτερο πρόσωπό της στην Ειρήνη Λαγούδη, αφού ήταν μικρό κορίτσι όταν έμεινε ορφανή. Μεγάλωσε δύσκολα και για μοναδικό στήριγμα είχε τον αδελφό της Γιώργο, με τον οποίο είχε πολύ στενές σχέσεις ως την τελευταία στιγμή.

Εκείνος ζούσε στην Αθήνα, αλλά με κάθε ευκαιρία συναντιόνταν, κυρίως τα Χριστούγεννα, που πήγαινε εκείνη στην Αθήνα, αλλά και το Πάσχα και τα καλοκαίρια που εκείνος έκανε διακοπές στο χωριό. Παντρεύτηκε πολύ μικρή, αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο, και στα 19 της έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ενώ έως τα 28 της είχε αποκτήσει άλλα δύο παιδιά.

Δούλευε στα χωράφια και όλοι την είχαν ως υπόδειγμα μητέρας και συζύγου. Ομως η μοίρα τη χτύπησε ξανά πριν από τρία χρόνια, στα 41 της, όταν έχασε τον σύζυγό της από καρκίνο. Εμεινε μόνη με τρία παιδιά (η κόρη της τότε ήταν 13), αλλά δεν το έβαλε κάτω. Λόγω των περιστάσεων είχε αποκτήσει δύναμη ψυχής και, όπως όλοι αναφέρουν, παρά τα χαστούκια της μοίρας που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε ως το τέλος καλή μητέρα, αγωνίστρια, εργατική, ευγενική και χαμογελαστή.

Το κακό τρίτωσε με τον χαμό της, που βύθισε στο πένθος τον αδελφό και τα τρία παιδιά της, τα οποία αναρωτιούνται ποιος μπορεί να τη δολοφόνησε, αφού οι ίδιοι αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Οι άνθρωποι που γνώριζαν τη γλυκιά Ειρήνη στην Κατοχή είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται πια μαζί τους. Αυτό, όμως, που τους έχει συγκλονίσει είναι ότι η 44χρονη μπορεί να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...