Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

«Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή»

❱❱ Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 44χρονης Από την Εύα Παπαδάτου

Κοντά στη λύση του θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη φαίνεται ότι βρίσκονται οι Αρχές, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο άψυχο κορμί της Λαγούδη δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, όπως μώλωπες ή κακώσεις (εσωτερικές ή εξωτερικές), ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Ετσι, όλα συγκλίνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας.

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα εκδοθούν σε περίπου δύο εβδομάδες. Ως τότε ο κ. Γκότσης δεν θα παραδώσει το πόρισμά του, ώστε να είναι απολύτως σίγουρος για τον μηχανισμό του θανάτου, αν δηλαδή η άτυχη χήρα από την Κατοχή πήρε χάπια ή οτιδήποτε άλλο προτού αυτοπυρποληθεί ή αν ακόμη κάποιος τη νάρκωσε!

4f10000

Στο μεταξύ, όσο περνούν οι μέρες τόσο βγαίνουν στο φως πικάντικα στοιχεία για την προσωπική ζωή της όμορφης μητέρας. Η Ειρήνη ζούσε με τα τρία παιδιά της 25, 22 και 16 ετών στην Κατοχή.

Περιουσία

Ο άντρας της, που είχε πεθάνει από καρκίνο πριν από τρία χρόνια, της είχε αφήσει περιουσιακά στοιχεία που επέτρεπαν να ζουν άνετα η ίδια και τα παιδιά της. Ορφανή από κοριτσάκι και παντρεμένη από τα 18 της, η γοητευτική χήρα βρήκε τον αληθινό έρωτα στα μάτια γνωστού γιατρού, με τον οποίο σύναψε μια παθιασμένη σχέση. Εκείνος, όμως, της ξεκαθάρισε ότι δεν θα χώριζε από τη σύζυγό του, ούτε θα χαλούσε την οικογένειά του και το καλό όνομα που είχε στην τοπική κοινωνία.

aitwlo1

Τον Σεπτέμβριο χώρισαν και εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε σχέση με έναν άντρα από το Αγρίνιο. Ομως, δεν ξεπέρασε ποτέ τον γιατρό, στον οποίο, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, έστειλε ένα γραπτό μήνυμα όπου λέει: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή». Ενα άλλο sms έστειλε σε συγγενή της, από τον οποίο ζήτησε να προσέχει τα παιδιά της και μάλιστα του έδωσε και στοιχεία και κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών!

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι συναντιόταν συχνά με τη 44χρονη. Ομως, εκείνη, επιζητούσε κάτι περισσότερο από το να συνεχίσει να τον βλέπει ως ερωμένη. Ετσι, την παραμονή των Φώτων τηλεφώνησε στη γυναίκα του γιατρού, της αποκάλυψε τα πάντα και της ζήτησε να του δώσει διαζύγιο για να τον παντρευτεί εκείνη! Οπως ήταν φυσικό, ξέσπασε τηλεφωνικός καβγάς, με την απατημένη να περιμένει τον άντρα της να γυρίσει στο σπίτι για να του τα ψάλει! Ο γιατρός πήρε τη γυναίκα του και έφυγαν για τον Πύργο απ’ όπου κατάγεται εκείνη, αλλά λίγες ώρες μετά επέστρεψε μόνος του στο Μεσολόγγι για να συναντηθεί με την Ειρήνη, από την οποία ζήτησε να χωρίσουν. Λίγες ώρες μετά η 44χρονη εξαφανίστηκε…

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

offer

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Συντετριμμένα τα τρία παιδιά της, ο αδελφός της αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στη γλυκιά Ειρήνη, η οποία θα ταφεί στο κοιμητήριο της Κατοχής. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έδωσε τέλος στη ζωή της αφού, όπως λένε, δεν υπήρχε λόγος, καθώς ήταν ένας χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος και ποτέ δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο αδελφός της Γιώργος Λαγούδης δηλώνει πεπεισμένος ότι η Ειρήνη δολοφονήθηκε και υποστηρίζει ότι τα σημάδια στο πρόσωπο της αδελφής του δεν είναι εγκαύματα, αλλά χτυπήματα:

«Αυτά που γράφονται για αυτοκτονία δεν ισχύουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες τη μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ηταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η Αστυνομία» υποστήριξε.

Ο γιος της 44χρονης χαρακτήρισε τη μητέρα του ως μαχήτρια και μια δυναμική γυναίκα που προγραμμάτιζε πάντα όσα σκόπευε να κάνει. Η σορός της Ειρήνης Λαγούδη – Γκουτζούνη βρέθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, ενός κίτρινου Ford Ka, στη Μυρτιά Τριχωνίδας του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, σε απόσταση περίπου μιάμισης ώρας από το σπίτι της. Εφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα (κυρίως στα χέρια), ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...