Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Ραντεβού-μυστήριο

❱❱ Δύο μέρες πριν εξαφανιστεί η 44χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Ι.Χ. της είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον γιατρό με τον οποίο διατηρούσε σχέση Από την
Εύα Παπαδάτου 

Τα σκοτεινά σημεία γύρω από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας κλήθηκε να φωτίσει με συμπληρωματική κατάθεση ο γιατρός που φαίνεται ότι αποτελεί πρόσωπο-κλειδί στη μυστηριώδη υπόθεση.

Ο γνωστός γιατρός και η σύζυγός του πέρασαν χθες το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου Μεσολογγίου για να απαντήσουν σε επιπλέον ερωτήσεις των αστυνομικών. Την ίδια ώρα αναμένεται το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δώσουν σαφείς απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 44χρονης χήρας την περασμένη Δευτέρα στη Μυρτιά Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας. Κι αυτό γιατί ο ιατροδικαστής εντόπισε μια άγνωστη ουσία στον λάρυγγα της άτυχης γυναίκας.

Ωστόσο, καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία και οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή καταθέσεις μαρτύρων, υλικό από κάμερες, τηλεφωνήματα και sms για να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο μέρες πριν χαθούν τα ίχνη της η 44χρονη συναντήθηκε στην Αθήνα με τον γιατρό, με τον οποίο πέρασε μια ολόκληρη μέρα.

Την επομένη το πρωί (Παρασκευή), όταν βγήκε για να πάρει καφέ, βρήκε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα στη γυναίκα του γιατρού ανακοινώνοντάς της ότι διατηρεί σχέση μαζί του και ζητώντας να του δώσει διαζύγιο για να τον παντρευτεί εκείνη! Καμία από τις δύο γυναίκες δεν ανέφερε το sms στον γιατρό. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, όμως, η χήρα έστειλε και δεύτερο παρόμοιο μήνυμα στην αντίζηλό της, η οποία αυτή τη φορά τηλεφώνησε στον γιατρό σύζυγό της ζητώντας του εξηγήσεις.

Μετάνιωσε

Το πρωί του Σαββάτου το ανδρόγυνο έφυγε για τον Πύργο, ενώ η Ειρήνη εκμυστηρεύτηκε μετανιωμένη σε συγγενή της τη λάθος κίνησή της -όπως παραδέχθηκε- να στείλει sms στη γυναίκα του εραστή της. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ωστόσο, του τηλεφώνησε αλλά εκείνος δεν απάντησε και μετά του έστειλε το γνωστό -πλέον- sms, στο οποίο έγραφε ότι τον αγαπούσε και ότι θα τα έλεγαν στην άλλη ζωή. Ανήσυχος ο γιατρός, φέρεται ότι πήγε στην Κατοχή για να δει αν όλα ήταν καλά και, όταν είδε και τα δύο αυτοκίνητα της χήρας έξω από σπίτι της, ηρέμησε και έφυγε. Αν και το κινητό του γιατρού έχει κατασχεθεί και έχει ζητηθεί άρση απορρήτου, το γεγονός ότι επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Viber δυσκολεύει τις Αρχές.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...