Απίστευτο! Οι μασόνοι ψάχνουν για νέα μέλη με καμπάνια στο… facebook

❱❱ «Ανοιγμα» στην κοινωνία επιχειρούν να κάνουν οι Ελληνες μασόνοι, οι οποίοι μέσω σελίδας τους στο facebook άρχισαν διαδικτυακή καμπάνια αναζητώντας υποψήφια μέλη!Βασικές προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος τέκτονας είναι να έχει συμπληρώσει το 20ό έτος της ηλικίας του και να είναι… αποκατεστημένος επαγγελματικά, ώστε να είναι σε θέση να ενισχύσει το κοινό ταμείο!

Εως τώρα υπήρχε η άποψη πως δύσκολα μπορεί να γίνει κάποιος μέλος σε μία κλειστή και ελιτίστικη «σέχτα», όπως θεωρείται η ελληνική μασονία. Οτι όσο ακατόρθωτο φαντάζει να μπει στην αδελφότητα άλλο τόσο είναι να αποχωρήσει και πως τα υποψήφια μέλη περνούν από σκοτεινά τελετουργικά μύησης, τα οποία παραπέμπουν σε σενάριο ταινίας! Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι οι Ελληνες τέκτονες έβαλαν μέχρι και αγγελία στα social media αναζητώντας υποψήφια προς ένταξη μέλη, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν σε ποια από τις Στοές θα… καταλήξουν αυτά!

Οπως τονίζεται στη σχετική ανάρτηση, το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να συμπληρώσουν την αίτησή τους «με θάρρος» και να μη βιαστούν να λάβουν απάντηση. Την ίδια ώρα, όμως, οι μασόνοι θέτουν και κάποιους όρους για να δώσουν την έγκρισή τους. Οπως, για παράδειγμα, οι υποψήφιοι να είναι άνω των 20 ετών, να μην έχουν εκκρεμότητες με τον νόμο και να έχουν σταθερή εργασία ή απασχόληση.

Συνδρομή

«Πέρα από το να τρως έτοιμα λεφτά, έστω και αν είσαι ο Ωνάσης, το οποίο δεν είναι και πολύ καλό» αναφέρουν οι συντάκτες της αγγελίας, συμπληρώνοντας ότι σημαντικό ρόλο παίζει το υποψήφιο μέλος να είναι «εντάξει» με τις οικονομικές υποχρεώσεις του. Οπως πληρώνει κάθε μήνα το γυμναστήριό του, έτσι να πληρώνει και τη συνδρομή του στη Στοά!

Οι Ελληνες μασόνοι, που αυτή την περίοδο βρίσκονται μέσα σε έναν κυκεώνα οικονομικών σκανδάλων, συμβουλεύουν τον κάθε ενδιαφερόμενο να μην επιδιώξει να γίνει μασόνος «για «μέσον» ή/και «άκρες». «Πιο εύκολα άκρες θα βρεις στην κομματική τοπική παρά στη Στοά» καταλήγει η ιντερνετική αγγελία.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ