Με 50 λεπτά κέρδισε 2.688.154 € στο Τζόκερ!

❱❱ Με ένα δελτίο αξίας μόλις… μισού ευρώ (!) τίναξε την μπάνκα στον αέρα και έλυσε για πάντα τα προβλήματά του ο ένας από τους δύο υπερτυχερούς της κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ, που μοιράστηκαν περισσότερα από 5.300.000 ευρώ! Το «χρυσό» δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λάρισα και ο μεγάλος τυχερός χρειάστηκε μόνο μία στήλη για να προβλέψει σωστά τους 5+1 αριθμούς που του χάρισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 2.688.154 ευρώ.

Αλλά και το δεύτερο τυχερό δελτίο με το οποίο μοιράστηκε τα κέρδη ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ και συμπληρώθηκε στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης. Και τα δύο δελτία ήταν τυχαίας επιλογής, που σημαίνει ότι οι υπερτυχεροί συμπλήρωσαν μόνοι τους τούς μαγικούς αριθμούς και έπεσαν μέσα!

Εκτός από τα χρυσοφόρα δελτία στην πρώτη κατηγορία, στην ίδια κλήρωση βρέθηκαν και τρεις νικητές της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι «φούσκωσαν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους με 52.000 ευρώ ο καθένας. Οι τυχεροί αριθμοί της κυριακάτικης κλήρωσης 1879 ήταν 8, 14, 29, 33, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 15.

Οι παίκτες από όλη την Ελλάδα θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν την τύχη τους, ελπίζοντας ότι ίσως έρθει η δική τους σειρά στην επόμενη κλήρωση, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, οπότε το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας είναι τουλάχιστον 600.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ