Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Αμετανόητος ο «δράκος με το βαν»

❱❱ Οι σοκαριστικές καταθέσεις των ανήλικων θυμάτων τουΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

«Καμπάνα» 25 ετών κάθειρξης -κατά ένα χρόνο μικρότερη από την πρωτόδικη ποινή- έριξε η έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας στον 42χρονο «δράκο με το βαν» Φίλιππο Λεβέντο, που είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στον Κορυδαλλό τον Μάρτιο του 2015, ενώ επιβίβαζε ένα 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο φορτηγάκι του με σκοπό να το βιάσει.

Το δικαστήριο έκρινε ότι στα αρρωστημένα δίχτυα που έστηνε μέσω facebook o αμετανόητος κατηγορούμενος είχαν πιαστεί (εκτός από τον 13χρονο) ακόμη δύο ανήλικοι, ένα 14χρονο κορίτσι από το Περιστέρι και ένας 15χρονος από τη Ναύπακτο. Ετσι, καταδίκασε ομόφωνα τον 42χρονο για βιασμούς κατά συρροή, αποπλάνηση ανηλίκων τετελεσμένη και σε απόπειρα, προσέλκυση παιδιών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή για γενετήσιους λόγους και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Στην απολογία του ο «δράκος» ισχυρίστηκε ότι όλα γίνονταν με τη συναίνεση των θυμάτων, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν δικαστές και ενόρκους. «Ηθελαν και έκαναν σεξ μαζί μου, δεν τους πίεσα. Δεν βίασα κανέναν, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος!» υποστήριξε, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει γιατί τον κατήγγειλαν τα ανήλικα θύματά του.

Ο 42χρονος ζήτησε συγγνώμη που έκανε σεξ με ανηλίκους, χαρακτηρίζοντας τις φρικιαστικές στιγμές που χαράχτηκαν ανεξίτηλα στη μνήμη των θυμάτων του «αναστάτωση»! Απαντώντας για τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο βαν, μεταξύ των οποίων προφυλακτικά, υπόστρωμα και κουβέρτες, ανεμιστήρας και λιπαντικό, τα χαρακτήρισε… φυσιολογικά!

«Δεν αισθάνεστε, έστω, κάποιο είδος αμηχανίας απέναντι σε αυτούς τους γονείς και τα παιδιά;» τον ρώτησε ο πρόεδρος του δικαστηρίου.

Αναστάτωση

«Ζητάω συγγνώμη από τους γονείς μου για την ταλαιπωρία στην οποία τους υπέβαλα και από τους γονείς των παιδιών. Εχω φέρει μια αναστάτωση, αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητώ συγγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών» είπε μόνο.
«Σε όλες τις περιπτώσεις για τις οποίες κατηγορείστε τα θύματα ήταν ανήλικοι. Σας τραβούσε η ανηλικότητα» επισήμανε ο πρόεδρος. Καθοριστικό ρόλο στην κρίση της έδρας είχαν οι σοκαριστικές καταθέσεις των ανηλίκων που περιέγραψαν σκηνές πρωτόγνωρης σεξουαλικής βίας.

«Με βίασε από πίσω και από μπροστά και μετά μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν φίλο του για μένα! Οταν έκλεισε, με ξαναβίασε, ήμουν πολύ αδύναμη για να αντιδράσω» περιέγραψε στην κατάθεσή της στις Αρχές η 14χρονη.
«Ο κατηγορούμενος δεν αστειεύεται, χτυπάει. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα, τρέχει!» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας και πρόσθεσε: «Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος. Οπως είναι, δεν τον χρειάζεται η κοινωνία. Μόνο κακό κάνει.

Ελπίζω αργότερα να συνετιστεί και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργήσει άλλα προβλήματα» κατέληξε. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...