Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Μίλησε» το κράνος του killer

❱❱ Ο εκτελεστής του Στεφανάκου και το σενάριο να σχετίζεται με το συμβόλαιο θανάτου ιδιοκτήτη strip clubΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Επαγγελματίες εκτελεστές, που πιθανότατα έχουν περάσει από σκληρή εκπαίδευση σε ειδικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, πιστεύουν οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας ότι είναι οι δολοφόνοι του Βασίλη Στεφανάκου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και μετά την ενδελεχή μελέτη του βίντεο της δολοφονίας του που έχουν στα χέρια τους, εκτιμούν ότι οι πιστολέρο δεν επέβαιναν τυχαία σε λευκή μοτοσικλέτα φορώντας μαύρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα κράνη, ίσως λευκά, αλλά το έκαναν για να μοιάζουν με μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και να μην κινούν υποψίες όσο έστηναν το θανατηφόρο καρτέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει από το ευκρινές βίντεο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο κράνος του οπλοφόρου που «γάζωσε» τον 56χρονο, το οποίο δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει στην επιχείρηση από την οποία αγοράστηκε. Μάλιστα, κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το συγκεκριμένο στοιχείο, προκειμένου να το αξιοποιήσουν την κατάλληλη χρονική στιγμή ως στοιχείο ενοχής, καθώς φαίνεται πως οι έρευνες έχουν ήδη αποκτήσει συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν ότι η σωματοδομή του εκτελεστή του Βασίλη Στεφανάκου προσομοιάζει με αυτή ενός γνωστού κακοποιού που συμμετείχε και σε άλλο συμβόλαιο θανάτου και συγκεκριμένα στη δολοφονία του ιδιοκτήτη ενός στριπτιζάδικου στην περιοχή της λεωφόρου Συγγρού. Τότε, μάλιστα, ο δράστης είχε «γαζώσει» το θύμα του μπροστά στα μάτια της έντρομης γυναίκας του.

Πλήθος αποτυπωμάτων

Οσον αφορά τα ευρήματα που επεξεργάζονται τα εγκληματολογικά εργαστήρια, χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς οι ειδικοί πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν το πλήθος των αποτυπωμάτων.

Πρώτα θα αποκλείσουν όσους είχαν σχέση με το αυτοκίνητο, δηλαδή τον Στεφανάκο, τους δύο σωματοφύλακές του, τα συγγενικά του πρόσωπα και άλλους συνεργάτες του, και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην ταξινόμηση των «ορφανών» αποτυπωμάτων, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τον δολοφόνο.

Παράλληλα, άνδρες της Ασφάλειας και του τμήματος Ανθρωποκτονιών εξακολουθούν να σαρώνουν την περιοχή γύρω από το σημείο της δολοφονίας του πρώην βαρυποινίτη σε ακτίνα περίπου τριών χιλιομέτρων, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν οπτικό υλικό ως και δέκα ημέρες πριν, αλλά και πρόσωπα που κινούνταν ύποπτα παρακολουθώντας τις κινήσεις του.

Ιδιαιτέρως σημαντική θεωρείται η μαρτυρία των δύο νεαρών κατοίκων της περιοχής που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου, καθώς έριξε φως σε άγνωστες πτυχές της δολοφονίας.
Οι δύο νέοι περιέγραψαν στους αστυνομικούς ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των δραστών, οι οποίοι φορούσαν πλήρως ανοιγόμενα κράνη, αλλά κάλυπταν ένα μέρος του προσώπου τους με μαντίλια μοτοσικλετιστών.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....