Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Φως» στο έγκλημα της Πανόρμου!

❱❱ Αρχισε η δίκη του συνταξιούχου αστυνομικού Φώτη Μπέλλου για τη δολοφονία του γείτονά του Μάκη ΜαρκόπουλουΣτο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε χθες ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής Φώτης Μπέλλος, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας του 68χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου και γείτονά του στην οδό Πανόρμου Μάκη Μαρκόπουλου.

Η αυλαία της υπόθεσης άνοιξε με συγγενείς, φίλους και γείτονες τόσο του θύματος όσο και του κατηγορουμένου να σκιαγραφούν την επεισοδιακή σχέση τους. Το δικαστήριο επιχειρεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ, καθώς ο συνταξιούχος αστυνομικός αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

«Οι πόρτες των σπιτιών τους απείχαν μόλις πέντε μέτρα…» περιέγραψε στην κατάθεσή του ο αδελφός του θύματος, υποστηρίζοντας ότι η πραγματική αιτία για τους συχνούς διαπληκτισμούς τους δεν ήταν οι κάμερες που είχε τοποθετήσει ο αδελφός του στην είσοδο του σπιτιού του κατηγορουμένου αλλά τα χρήματα που του ζητούσε εκείνος απειλώντας τον.

«Ο αδελφός μου μού είχε πει ότι ζητούσε προμήθεια από τα κέρδη του γυμναστηρίου εν είδει προστασίας, γιατί γνώριζε αστυνομικούς…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας και συμπλήρωσε: «Ο δολοφόνος είναι γνωστός στους Αμπελοκήπους. Ο,τι τον εμπόδιζε το κατέστρεφε. Ενα δέντρο τον ενοχλούσε, το έκοβε. Ολους τους μαγαζάτορες της περιοχής τούς τρομοκρατούσε, έπινε τζάμπα καφέ…»

«Φόβο και τρόμο» χαρακτήρισε μία αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας τον κατηγορούμενο, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι ήταν εριστικός.

«Εκείνο το απόγευμα δεν πιάστηκαν στα χέρια. Τον σημάδεψε και του έριξε κανονικότατα. Ηταν ευθεία βολή! Ο Μάκης γονάτισε, έπεσε κάτω και μετά μπρούμυτα. Ενώ υπήρχε μια απόσταση μεταξύ τους τρία- τέσσερα μέτρα, πήγε από πάνω του, τον κοίταξε και είδα ένα βλέμμα ικανοποίησης. Και μετά γύρισε και έφυγε σαν να μη συνέβη τίποτα!» περιέγραψε η νεαρή γυναίκα, η μαρτυρία της οποίας αμφισβητήθηκε από την υπεράσπιση, που ζήτησε την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή της με άλλους μάρτυρες.

Ωστόσο, ένας από τους γείτονες που κατέθεσαν έδωσε μια άλλη εκδοχή για τη σχέση των δύο ανδρών. Οπως είπε, το θύμα «είχε κάνει μαρτύριο τη ζωή» του κατηγορουμένου, καθώς τον έβριζε αισχρά.

«Αν εκείνο το απόγευμα ο Μάκης δεν ακολουθούσε τον κατηγορούμενο κρατώντας μια τάβλα, δεν θα γινόταν τίποτα!» υποστήριξε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...