Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Έτσι γλίτωσαν από τους Ταλιμπάν

❱❱ Απίστευτα φωτογραφικά ντοκουμέντα ανέβασε στα social media ο ένας εν των δύο πιλότων από το μακελειό στο ξενοδοχείο της ΚαμπούλΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά

Αγγιξε ο θάνατος τους δύο Ελληνες πιλότους στο ξενοδοχείο του τρόμου στην Καμπούλ, όπου οι Ταλιμπάν προκάλεσαν μακελειό, και τα συγκλονιστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που ανέβασε στο facebook ο ένας από αυτούς αποδεικνύουν ότι σώθηκαν σαν από θαύμα.

Οι δύο πιλότοι επέστρεψαν χθες στο «Intercontinental» της Καμπούλ και ίσως τότε μόνο συνειδητοποίησαν από τι γλίτωσαν. Ο Μιχάλης Πουλικάκος φωτογράφισε τον συνάδελφό του Βασίλη Βασιλείου με φόντο τα συντρίμμια που άφησαν πίσω τους οι Ταλιμπάν.

7f100

Οι φωτογραφίες με τρύπες από σφαίρες των καλάσνικοφ στους τοίχους, καμένα έπιπλα, σπασμένα τζάμια και πόρτες αποτυπώνουν την αγριότητα με την οποία επιτέθηκε η ορδή των ενόπλων το βράδυ του Σαββάτου, με σκοπό να μην αφήσει κανέναν ζωντανό.

Οι δύο Ελληνες, που εργάζονται ως εκπαιδευτές για την αφγανική αεροπορική εταιρία KAMAIR, περιέγραψαν τις δραματικές στιγμές που έζησαν.

Ο Μιχάλης Πουλικάκος κρύφτηκε στην μπανιέρα του δωματίου του, όταν άρχισε η επίθεση. Είχε τύχη-βουνό, αφού του άλλαξαν όροφο την τελευταία στιγμή και από τον πέμπτο, όπου έμενε, τον έστειλαν στον τέταρτο!

Εστησε σκηνικό φυγής

Στον πέμπτο, οι Ταλιμπάν σκότωσαν όποιον είδαν μπροστά τους, εκτός από τον Βασίλη Βασιλείου, που έστησε σκηνικό φυγής σαν… κομάντο για να ξεγελάσει τους δολοφόνους!

Ανοιξε την μπαλκονόπορτα για να φανεί ότι έφυγε, ανακάτεψε τα κρεβάτια, έκλεισε το κινητό του και κρύφτηκε επί 12 ώρες σκεπασμένος με ένα στρώμα! Γλίτωσε μόνο με υποθερμία, νιώθοντας τους Ταλιμπάν να κινούνται γύρω του και ακούγοντάς τους να σκοτώνουν.

7f200

Οι τρομοκράτες πυροβόλησαν το διπλανό κρεβάτι από αυτό όπου κρυβόταν και είναι αξιοθαύμαστο το ότι κράτησε ακόμα και την ανάσα του.

Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά στο δωμάτιο, αλλά ο Βασίλης Βασιλείου είχε τη θεά Τύχη στο πλευρό του, καθώς η μπαλκονόπορτα έκλεισε μόνη της (!) και η έλλειψη οξυγόνου εμπόδισε την εξάπλωση της πυρκαγιάς!

Στο σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες του αναφέρει: «Μια τελευταία ενημέρωση έπειτα από αίτημά σας. Μπορείτε να δείτε έναν ανακουφισμένο Μιχάλη να φεύγει από το βρετανικό στρατόπεδο, την ομάδα των επιζώντων της KAMAIR, τον Βασίλη να έχει υποθερμία. Οι φωτογραφίες είναι από το εσωτερικό του ξενοδοχείου και τα δωμάτιά μας, και μπορούν να “μιλήσουν” από μόνες τους. Ενα ειλικρινές “ευχαριστώ” σε όλους τους χριστιανούς, μουσουλμάνους, βουδιστές, ακόμη και άθεους φίλους. Οι προσευχές σας σε τόσους διαφορετικούς θεούς προφανέστατα έπιασαν τόπο».

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...