Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

22χρονος παίκτης του χάντμπολ σκοτώθηκε όταν έπεσε σε δέντρο ενώ έκανε νυχτερινό σκι στα 3-5 Πηγάδια

❱❱ Αλλη μια τραγωδία γράφτηκε στο χιόνι, με έναν νεαρό αθλητή να χάνει τη ζωή του κάνοντας σκι. Ο Ακης Ψωμιάδης, μόλις 22 ετών, έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα, όταν από άγνωστη αιτία, ενώ έκανε νυχτερινό ορειβατικό σκι, προσέκρουσε σε δέντρο.

Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Βέροιας, όπου διέμενε με τους γονείς του. Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε χθες το μεσημέρι στα κοιμητήρια της πόλης, όπου πλήθος κόσμου έσπευσε να αποχαιρετήσει τον νεαρό «άγγελο», το δικό του αγαπητό παιδί!

Χιονοδρομικό κέντρο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ακης Ψωμιάδης, αθλητής της ιστορικής ακαδημίας του Φιλίππου στο χάντμπολ, είχε επισκεφτεί το χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο μαζί με τους φίλους του το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, προκειμένου να κάνει σκι. Το χιονοδρομικό όμως ήταν κλειστό, καθώς είχε παρέλθει το ωράριο λειτουργίας.

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει νυχτερινό ορειβατικό σκι. Γύρω στις 8 το βράδυ και ενώ «κατέβαινε» μια πίστα, κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Λίγο αργότερα το νεαρό παλικάρι άφηνε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη τη Βέροια. Ο 22χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Νάουσας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Ακης ήταν γιος του παλαίμαχου αθλητή του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδελφός του τερματοφύλακα Κώστα Ψωμιάδη. Οι φίλοι και οι συμπαίκτες του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο δραστήριο, που κατάφερνε πάντα να πετυχαίνει τους στόχους του.

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ακη Ψωμιάδη για τον αδόκητο χαμό του. Σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε καμία ασφαλή πληροφορία, αφού η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου είχε σταματήσει από τις 4 το απόγευμα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το χιονοδρομικό κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο είχε χάσει τη ζωή του ο 32χρονος σκιέρ Απόλλωνας Ψαρουδάκης, γιος του γνωστού αγγειοχειρουργού Αντώνη Ψαρουδάκη. Ο άτυχος άνδρας είχε καταπλακωθεί από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας.

Το χιονοδρομικό κέντρο δεν λειτουργούσε. Ο 32χρονος και η παρέα του δεν πτοήθηκαν και αποφάσισαν να κάνουν σκι σε μη οριοθετημένη πίστα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...