Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Νέα κατάθεση και ευρήματα «φωτιά» ρίχνουν φως στον θάνατο της Ειρήνης

❱❱ Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, σε μια προσπάθεια να χυθεί φως στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, κλήθηκε χθες να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Στο μεταξύ… … την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να κατατεθεί στην Εισαγγελία το πόρισμα από την έρευνα που διενήργησε την περασμένη Τετάρτη στο αυτοκίνητο της άτυχης χήρας ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες που όρισε η οικογένειά της.

Οι φωτογραφίες από τον έλεγχο που πραγματοποίησε ο κ. Δέδες με την παρουσία του δικηγόρου της οικογένειας Βασίλη Ταουξή και αστυνομικών από την Ασφάλεια Αγρινίου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Στην πρώτη από αυτές φαίνεται η ώρα στο ρολόι του ταμπλό που έχει σταματήσει στις 7.39. Στη δεύτερη φαίνεται το κουμπί ανοίγματος του πορτμπαγκάζ που αποτελεί σημαντικό εύρημα, καθώς έρχεται σε αντιδιαστολή με όσα κατέθεσε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης, ότι η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών (αν πράγματι ήταν αυτή) του είχε δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και του είχε πει να ανοίξει την πόρτα του πορτμπαγκάζ και να πάρει το μπιτόνι για να το γεμίσει. Αυτό έγινε λίγο πριν από τις 14.00 τη μέρα της εξαφάνισης.

Μετρητής

Στην τρίτη φωτογραφία φαίνεται ο μετρητής απόστασης, με τα συνολικά χιλιόμετρα που είχε διανύσει η Ειρήνη να είναι 24.392 και τα ημερήσια 103. Επίσης, φαίνεται και το άδειο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, με το λαμπάκι να έχει ανάψει κόκκινο. Στην τέταρτη φωτογραφία φαίνεται αυτό που οι πραγματογνώμονες χαρακτήρισαν ως αυτοσχέδιο φιτίλι. Στην πραγματικότητα είναι ένα κορδόνι ανάρτησης στην πίσω εταζέρα του χρυσαφί Ford Ka, όμως, σύμφωνα με τον κ. Δέδε, πάνω στο βαμβάκι υπάρχει κάποιο υγρό. Η πέμπτη φωτογραφία είναι από το πορτμπαγκάζ και φαίνονται τα πατάκια του αυτοκινήτου, τα οποία δεν πήραν φωτιά και είναι σχεδόν άθικτα.

Τα στοιχεία του πραγματογνώμονα της οικογένειας θα εκτιμηθούν αναλόγως, μια και η επίσημη πραγματογνωμοσύνη γίνεται από αυτούς που ορίζει η Αστυνομία, που είναι ένας επιπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και ένας χημικός μηχανικός, και θα μπει στον φάκελο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια του Αγρινίου.

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...