Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

«Δεν μου αρέσει που η Καινούργιου εμφανίζεται σε πρωινή εκπομπή σαν...

Η γνωστή παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει την επίθεση της...

Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάθε φορά που μου μιλούν δεν τους...

Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και...

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη ζητάει την επιστροφή των χριστιανικών κειμηλίων στην...

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, ο κύριος Στέφανος είναι...

Γωγώ Γαρυφάλλου: Ο γάμος εξπρές, η Μενεγάκη, η Κορομηλά και το σχόλιο...

Αν νομίζετε ότι αυτό το αιθέριο πλασματάκι, που μοιάζει...

Αmber alert! Αγωνία για τις 16χρονες φίλες που το έσκασαν από το «Χαμόγελο»

❱❱ Κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία για την τύχη των δύο ανήλικων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν στις 9 το βράδυ της Κυριακής από τον ξενώνα του Χαμόγελου του Παιδιού στην περιοχή του Αιγίου. Οι δύο κοπέλες δεν έχουν δώσει σημεία ζωής κι έτσι ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση. Πρόκειται για την Εσμεράλντα Ν., 16,5 χρόνων, και τη Στέλλα Ρ., 16 χρόνων, που είναι φίλες και συνήθιζαν να περνούν τον χρόνο τους μαζί στο σπίτι του «Χαμόγελου» στην Τεμένη.

Η Εσμεράλντα έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και λευκά αθλητικά παπούτσια. Η Στέλλα έχει ύψος 1,56 μ., βάρος 58 κιλά, έχει μακριά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα δύο κορίτσια έφυγαν κρυφά από το σπίτι του «Χαμόγελου», άγνωστο για ποιον λόγο. Τα ίχνη τους δεν είχαν εντοπιστεί ως αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι φόβοι για την τύχη τους βρίσκονται στο αποκορύφωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει τις έρευνες στις συνομιλίες της Στέλλας και της Εσμεράλντας στα social media και συγκεκριμένα στα προφίλ τους στο facebook. Και αυτό διότι τα δύο κορίτσια από την Αλβανία φέρεται ότι το τελευταίο διάστημα επικοινωνούσαν με πρόσωπο, το οποίο ενδεχομένως να τα παρότρυνε να φύγουν μαζί του.

Οποιος έχει πληροφορίες για τις δύο ανήλικες μπορεί να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα! – Ανιψιός του Παττακού ο δολοφόνος

Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί «panic button» για...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι υπήρξε πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός. Αναπολώντας...

«23 χρόνια μετά το γάμο και 25 γνωριμίας, είσαι ακόμα ο άντρας των ονείρων μου»

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά του

Η Στέλλα Μπεζαντάκου: Γιατί χτυπά την πόρτα του υπουργού Γιάννη Οικονόμου;

Μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου είναι...