Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

«Ο φόνος της ήταν συμβόλαιο θανάτου»

❱❱ Επιμένει ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη ότι τη σκότωσαν λόγω της δουλειάς της! Από μηδενική βάση η έρευναΤη βοήθεια του έμπειρου ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη ζήτησε ο πατέρας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη και του ανέθεσε να βρει την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών στη Ριζούπολη. 

«Ξεκινάω από μηδενική βάση και με πολύ λεπτό χειρισμό, έχοντας τη συνεργασία του δικηγόρου κ. Απόστολου Λύτρα, προκειμένου να διαπιστώσουμε ποια είναι η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση. Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, θα εξετάσουμε με μεγάλη προσοχή όλα τα στοιχεία προκειμένου να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα» ανέφερε στην «Espresso» o κ. Τσούκαλης. Τόσο οι συμπληρωματικές απολογίες του 58χρονου Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδη, που φέρνουν στο προσκήνιο νέους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, όσο και το αντικείμενο της εργασίας της 32χρονης στη ΔΟΥ Πειραιά εντείνουν την πεποίθηση του πατέρα της Δώρας, Κώστα Ζέμπερη, ότι η δολοφονία της κόρης του έγινε με σκοπό «να της κλείσουν το στόμα».

«Πιστεύω όσα λέει ο δολοφόνος του παιδιού μου. Και μόνο για το γεγονός ότι γνώριζε πως η Δώρα είχε στην τσάντα της στικάκια με υποθέσεις από τη δουλειά της, τον πιστεύω. Αυτό το ήξερα μόνο εγώ, ο αδελφός της και η προϊσταμένη της. Είχαν μπει και της είχαν σβήσει κάποια υπόθεση από τον υπολογιστή της στη δουλειά και αναγκαζόταν να κουβαλάει τα στικάκια μαζί της. Φοβόταν μην τη βάλουν φυλακή με τις παρανομίες που της έκαναν πάνω στη δουλειά της» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Κώστας Ζέμπερης και πρόσθεσε αναφερόμενος στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο: «Πιστεύω ότι η δολοφονία της κόρης μου ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου. Δεν του έδωσαν όλα τα λεφτά, τα 30.000 που είχαν συμφωνήσει, του έδωσαν μόνο 8.000 και γι’ αυτό και τους κάρφωσε». Μάλιστα, τόνισε πως η Δώρα τού είχε εκμυστηρευτεί ότι δεχόταν απειλές που σχετίζονταν με την εργασία της και ο ίδιος την είχε συμβουλεύσει να παραιτηθεί.

«Αν με είχε ακούσει, θα είχε σώσει τη ζωή της» ανέφερε ο πατέρας της 32χρονης και απηύθυνε έκκληση προς τους συναδέλφους της κόρης του να πουν όσα γνωρίζουν για τις υποθέσεις που χειριζόταν η Δώρα, ακόμα και ανώνυμα, τονίζοντας ότι κατανοεί απόλυτα όσους φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....