Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η 44χρονη Ειρήνη έβλεπε τις φλόγες να την κατασπαράζουν

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: O καβγάς της με τον τύπο με τα κομποσχοίνια και τον «μαλλιά» φίλο τουΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Ανατριχίλα προκαλούν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη καθώς δείχνουν πως η 44χρονη χήρα έβλεπε τις φλόγες να την «κατασπαράζουν». Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που διενεργήθηκε από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν διαπιστώθηκε ότι είχε λάβει ουσίες που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της μοιραίας φωτιάς, δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου, για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας… Την ίδια ώρα, αίσθηση έχει προκαλέσει η καθυστέρηση των επίσημων αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μάλιστα είχαν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος που καθυστερούν τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών είναι γιατί είναι εκτός λειτουργίας το μηχάνημα του εργαστηρίου και δεν μπορεί να «διαβάσει» το μονοξείδιο του άνθρακα!

Τι έγινε στη Νέα Μάκρη

Την ίδια στιγμή ένας αστυνομικός που κατέθεσε στην Ασφάλεια Αγρινίου ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη μέσα σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Νέα Μάκρη Αττικής την παραμονή των Χριστουγέννων, δύο εβδομάδες προτού βρεθεί νεκρή, ίσως γίνει ο μάρτυρας-κλειδί που θα φωτίσει άγνωστες πτυχές της μυστηριώδους υπόθεσης σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Οπως είπε, η γυναίκα που είδε την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν η Λαγούδη, φορούσε μπεζ καμπαρντίνα και μπήκε στο μαγαζί γύρω στις 12.15. Λίγο μετά μπήκαν στο ίδιο κατάστημα δύο άντρες, τους οποίους επίσης μπορεί να αναγνωρίσει, αν τους δει, και άρχισαν να μιλούν έντονα μαζί της.

«Εκείνη τη μέρα κι ενώ βρισκόμουν μέσα στο μαγαζί για ψώνια, είδα δύο άνδρες να μπαίνουν με ορμή. Κινήθηκαν σε διαφορετικούς διαδρόμους, συνοφρυωμένοι, με έντονο βλέμμα, ψάχνοντας να βρουν κάτι. Ο ένας ήταν γύρω στα 30-35, με ύψος από 1,80 μ. και πάνω, λεπτός, ξυρισμένος, με μακριά μαύρα μαλλιά και φορούσε σκούρο μπουφάν. Ο άλλος ήταν γύρω στα 45-50, με ύψος από 1,75 έως 1,80 μ., σωματώδης, καστανόξανθος, με μακρύ μούσι και φορούσε σκούφο, καφέ μπουφάν, άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο, ενώ σε χέρι και λαιμό ήταν γεμάτος κομποσκοίνια. Ο δεύτερος, ο γενειοφόρος, μου φάνηκε γνωστός και δεν αποκλείεται να τον έχω ξαναδεί στη Νέα Μάκρη μέσα στον Δεκέμβριο» κατέθεσε. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο δεύτερος πλησίασε τη φερόμενη ως Ειρήνη και της μίλησε. Κατόπιν ο μακρυμάλλης βγήκε έξω, με τη γυναίκα να τον ακολουθεί, αλλά από απόσταση: «Πλήρωσα, βγήκα έξω και μπήκα στο αυτοκίνητό μου όταν, περίπου δύο λεπτά μετά, άκουσα φωνές. Κοίταξα στον καθρέφτη του οδηγού και είδα τον γενειοφόρο να φωνάζει έντονα στη γυναίκα κι εκείνη να του απαντάει με απολογητικό ύφος» κατέθεσε ο αστυνομικός, προσθέτοντας ότι βγήκε ανήσυχος από το όχημά του. Τότε είδε τον ίδιο άνδρα να αρπάζει από το μπράτσο τη γυναίκα και να την πετάει με δύναμη στα πίσω καθίσματα του χρυσαφί Ford Ka.

«Εβγαλε το μπουφάν του, κάθισε στη θέση του οδηγού, πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα. Οταν το θέμα του θανάτου της 44χρονης πήρε μεγάλες διαστάσεις, ενημέρωσα τον διοικητή μου σχετικά με όσα είχα δει».

Το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Νέα Μάκρη διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», το υλικό που είχε καταγραφεί σβήστηκε αυτόματα μετά το πέρας του δεκαημέρου για να γίνει καταγραφή από την αρχή! Αυτό σημαίνει ότι οι Αρχές δεν μπορούν να εξακριβώσουν την αλήθεια των λεγομένων του αστυνομικού.

giorgos tsoukalis«Η κατάθεση του συγκεκριμένου ατόμου, λόγω και της ιδιότητάς του ως αστυνομικού, είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία στα λεγόμενά του. Ολα όσα κατέθεσε ο αστυνομικός αναμένεται να φωτίσουν τη μυστηριώδη υπόθεση και να βοηθήσουν στις έρευνες για την εξιχνίασή της» τόνισε μιλώντας στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

ΘΑ… ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας -κι ενώ συμπληρώνεται ένας μήνας από την… έναρξη του θρίλερ- βατραχάνθρωποι από τον Σύλλογο Κυνηγών – Δυτών Θερμαϊκού θα βουτήξουν στη λίμνη Τριχωνίδα, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη. Το τηλέφωνο, εφόσον βρεθεί, ίσως δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η μητέρα τριών παιδιών από την Κατοχή.

Η οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον της, που από την πρώτη στιγμή απορρίπτουν το σενάριο της αυτοκτονίας, εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στους δύτες για να βρεθεί το χαμένο κινητό και να μπει ένα τέλος στο μαρτύριό τους. Βέβαια, γενετικό υλικό θα είναι μάλλον αδύνατον να βρεθεί πάνω στη συσκευή ύστερα από τόσες μέρες, αλλά ίσως είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία για τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα της 44χρονης. Ετσι, η ανεύρεσή του θεωρείται μείζονος σημασίας για την υπόθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...