Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

«Μίλησε» το άφαντο κινητό της Ειρήνης

❱❱ Ποιοι άνοιξαν τη συσκευή της αλλάζοντας τη φωτογραφία στο προφίλ τηςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Νέα «βόμβα» στο θρίλερ με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη (αύριο συμπληρώνεται ένας μήνας από τη μέρα που τη βρήκαν νεκρή στο αυτοκίνητό της στη Μυρτιά Τριχωνίδας) έριξε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 44χρονης χήρας από την Κατοχή, Βασίλης Ταουξής.

Οπως αποκάλυψε, παρά το γεγονός ότι το κινητό της ακόμα δεν έχει βρεθεί και οι δύτες αναμένεται να βουτήξουν τελικά την άλλη εβδομάδα στη λίμνη σε μία προσπάθεια να το εντοπίσουν, ο λογαριασμός της στο Viber έχει -παραδόξως- ανοιχτεί και, μάλιστα, κάποιος έχει αλλάξει τη φωτογραφία του προφίλ της!

vasilis taouksis«Το βράδυ της Δευτέρας με επισκέφτηκε τρομαγμένος ο αδελφός της Ειρήνης και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της. Του είπα ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τις Αρχές και οι αστυνομικοί μού απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Την επομένη (χθες Τρίτη) μού τηλεφώνησε ο αδελφός της 44χρονης και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να βρίσκεται σε λειτουργία και, μάλιστα, το πρωί άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της».

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή: «Αρχίζει να εδραιώνεται μέρα τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν». Δεν είναι σίγουρο, όμως, από πού ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός Viber της Ειρήνης. Αν δηλαδή έχει ενεργοποιηθεί μέσω του κινητού της, σημαίνει ότι βρίσκεται στα χέρια κάποιου, ο οποίος μέσω του σήματός του μπορεί να εντοπιστεί από την Αστυνομία! Υπάρχει, όμως, και το ενδεχόμενο η εφαρμογή να έχει ενεργοποιηθεί και από υπολογιστή με κωδικούς.

Εξελίξεις

Μιλώντας στην «Espresso», ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της μυστηριώδους υπόθεσης, ανέφερε ότι καθημερινά ανακύπτουν εξελίξεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης πληροφοριών: «Διερευνούμε ακόμα τα κενά που υπάρχουν, όπως το τι έγινε από από την ώρα που το χρυσαφί Ford Ka πέρασε από τις κάμερες που βρίσκονται στον δρόμο έως τη στιγμή που σταμάτησαν οι δείκτες του οχήματος».

Επίσης, ο κ. Τσούκαλης είπε πως υπάρχει μια μαρτυρία ενός άντρα στη Νέα Μάκρη που επιβεβαιώνει όσα κατέθεσαν οι άλλοι μάρτυρες στην περιοχή όπου είχε βρεθεί η Ειρήνης λίγες ημέρες προτού εξαφανιστεί, ανήμερα των Θεοφανίων.

Το σίγουρο είναι πως απάντηση στα περισσότερα ερωτήματα θα δώσουν τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ούτως ώστε να σχηματιστεί μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στην υπόθεση, η οποία τον τελευταίο μήνα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ειρήνη Λαγούδη, χήρα και μητέρα τριών παιδιών από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της στη θέση Μυρτιά Τριχωνίδας, στο Θέρμο. Από τότε έχουν καταθέσει δεκάδες μάρτυρες, έχει εξεταστεί δύο φορές το αυτοκίνητό της, ευρήματα από το εσωτερικό του έχουν σταλεί σε ειδικά εργαστήρια και έχουν ανοιχτεί τραπεζικοί λογαριασμοί της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....