Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Σοκ! Δάσκαλος ασελγούσε σε κοριτσάκια στο φροντιστήριο της συζύγου του

❱❱ 62χρονος δάσκαλος ασελγούσε σε κοριτσάκια στο φροντιστήριο της συζύγου του Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τις αρρωστημένες ορέξεις του ξεσπούσε στα «άγουρα» κορμιά των μαθητριών του στα φροντιστήρια της συζύγου του ένας 62χρονος δάσκαλος, που κατηγορείται ότι έκανε άσεμνες πράξεις εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 8 και 9 χρόνων! Μάλιστα, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλική επίθεση σε μια 13χρονη!

Τέλος στη δράση του σεσημασμένου παιδόφιλου από τη Λεμεσό έβαλε το ένα από τα δύο θύματά του, το οποίο βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει στις διωκτικές Αρχές στις 27 Ιανουαρίου. Η 8χρονη περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του δασκάλου της, με αποτέλεσμα να αρχίσει έρευνα εις βάρος του. Λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ακόμα μία 9χρονη μαθήτρια του 62χρονου, η οποία κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλό της.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εις βάρος του προσωρινά διατάγματα, με τα οποία απαγορεύεται να κάνει οποιαδήποτε δουλειά που να σχετίζεται με ανήλικα παιδιά ή ακόμα και να τα πλησιάζει, ενώ δεν μπορεί να προσεγγίζει σε απόσταση10 μέτρων τα κορίτσια που έκαναν τις καταγγελίες. Παράλληλα, τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του, η οποία φέρεται ότι είναι ιδιοκτήτρια των ιδιωτικών φροντιστηρίων, επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ. Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για απάντηση στις 9 Μαρτίου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται τα δύο ιδιωτικά φροντιστήρια της συζύγου του δασκάλου. Αν και ο 62χρονος υποστηρίζει ότι απλώς αντικαθιστούσε έναν συνάδελφό του, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν την εταιρική σχέση του με τα φροντιστήρια. Ανάμεσα σε αυτά έχει βρεθεί και μια επιστολή του κυπριακού υπουργείου Παιδείας, με την οποία ο δικηγόρος του δασκάλου αναλαμβάνει τη δέσμευση εκ μέρους του πελάτη του να μην έχει επαφή με ανηλίκους στους χώρους των δύο φροντιστηρίων που φαίνεται να διατηρεί.

Ηταν και… κοινοτάρχης

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Παιδείας είχε ζητήσει την απομάκρυνσή του από τους χώρους των δύο εγκεκριμένων φροντιστηρίων μετά την καταδίκη του για παρόμοια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος μιας 13χρονης το διάστημα 2009- 2010. Σύμφωνα με την ανήλικη, ο δάσκαλός της, ο οποίος είχε διατελέσει και… κοινοτάρχης του χωριού όπου βρίσκεται το ένα από τα φροντιστήρια, είχε αγγίξει τρεις φορές το κορμί της! Το 2014 το αρμόδιο δικαστήριο, στο οποίο είχε καταθέσει η ανήλικη πίσω από παραβάν, είχε κρίνει ένοχο τον 62χρονο. Ομως, μετά την καταδίκη του εκείνος συνέχισε να διδάσκει, παραβιάζοντας τους όρους που του είχαν επιβληθεί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...