Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

To ανάκτορο Δαφέρμου στα… αζήτητα

❱❱ Κανένα ενδιαφέρον (πάλι) για την «αμαρτωλή» εξαώροφη κατοικία του εμπόρου όπλων! Η τιμή εκκίνησης προσδιορίζεται στα 35.000.000 ευρώ!Η «αμαρτωλή» εξαώροφη κατοικία του εμπόρου όπλων με τη μυθιστορηματική ζωή Κωνσταντίνου Δαφέρμου, που είχε βγει στο σφυρί για χρέη ύψους 1.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς, μένει προς το παρόν στα… αζήτητα. 

Η ακριβότερη έπαυλη της Αθήνας, γνωστή και ως «ανάκτορο Δαφέρμου», επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, με τη θερμαινόμενη πισίνα και την απεριόριστη θέα στο Προεδρικό Μέγαρο και στην Ακρόπολη, δεν κατάφερε χθες να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών λόγω της αστρονομικής αξίας της, που προσδιορίζεται στα 35.000.000 ευρώ!

Γι’ αυτό και η διαδικασία πλειστηριασμού δείχνει προσωρινά να «παγώνει», με πιθανότερο σενάριο την προσφυγή της τράπεζας στο δικαστήριο, προκειμένου να αναπροσαρμοστεί προς τα κάτω η τιμή εκκίνησης. Το μέχρι πρότινος απόρθητο φρούριο του διαβόητου εμπόρου όπλων, που κατηγορείται για δωροδοκία στην υπόθεση αγοράς των ρωσικών αντιαρματικών Κορνέτ επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου, απλώνεται σε έξι ορόφους και χαρακτηρίζεται από την… εξόφθαλμη χλιδή, που, όπως λένε όσοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στην έπαυλη, αγγίζει τα όρια του κιτς!

9

Πανάκριβα μάρμαρα και αγάλματα κοσμούν το ισόγειο, που χρησιμοποιούνταν ως… γκαράζ για την πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του σκληρού Κρητικού επιχειρηματία, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Bentley και Jaguar αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ! Ενας από τους έξι ορόφους, όπου δεσπόζουν η βαριά επίπλωση και τα πανάκριβα έργα τέχνης, άνοιγε τις πύλες του σε εκλεκτούς προσκεκλημένους κατά τη διάρκεια δεξιώσεων, ενώ σε άλλον όροφο ήταν οι κουζίνες και το υπηρετικό προσωπικό που ετοίμαζε τα ιδιαίτερα γεύματα για τον απαιτητικό ουρανίσκο του Κωνσταντίνου Δαφέρμου!

Μπορντό βελούδα, βαριές χρυσές κουρτίνες και σκαλιστά έπιπλα πλαισιώνουν τον όροφο όπου βρίσκονταν η κρεβατοκάμαρα και το γραφείο του δαιμόνιου επιχειρηματία, η φήμη του οποίου απλώθηκε από τον Μυλοπόταμο της Κρήτης μέχρι τη Βιένη και τον Παναμά. Ολιγόλογος, ιδιόρρυθμος και «βαρύς», όπως τον χαρακτηρίζουν όσοι τον γνώρισαν, ήταν δίκαιος με τους συνεργάτες του αλλά αδίστακτος με όσους επιχειρούσαν να βλάψουν τα συμφέροντά του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....