Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μετέφεραν το πτώμα της στο πίσω κάθισμα

❱❱ Ανδριανός Γκουρμπάτσης: «Πρόκειται για δολοφονία που κάποιοι προσπάθησαν να εμφανίσουν σαν αυτοχειρία»Από την
Εύα Παπαδάτου 

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του πρώην υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανού Γκουρμπάτση, που μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» για το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς υποστηρίζει ανοιχτά ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε και το πτώμα της μεταφέρθηκε από τρίτο ή από τρίτους στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της!

Ο απόστρατος αντιστράτηγος και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού συγκλονίζει λέγοντας ότι, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν ως αυτοχειρία τον θάνατο της όμορφης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η πιθανότερη εκδοχή είναι αυτή της εγκληματικής ενέργειας.

«Οσο περισσότερο εξετάζω, αναλύω και αξιολογώ τα θερμικά εγκαύματα, τους δείκτες καύσης και άλλα στοιχεία και ευρήματα στο χρυσαφί Ford Ka μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Λαγούδη τόσο διαπιστώνω ότι πρόκειται για δολοφονία»!

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, μία από τις ενδείξεις που πιστεύει ότι ενισχύουν την εκδοχή αυτή αποτελεί ο δείκτης καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού.

Φλόγες

«Εκεί υπάρχει ένα εντύπωμα, που έχει προκύψει από την κάπνα που “γέννησε” η φωτιά μέσα στο όχημα. Πρόκειται για μια χαρακτηριστική οριζόντια γραμμή, κάτω από την πόρπη της ζώνης ασφαλείας του συνοδηγού. Η ζώνη βρέθηκε ανοιχτή, αλλά έτσι ήταν αδύνατον να αποτυπώθηκε η ευθεία γραμμή της αιθάλης. Γι’ αυτό πιστεύω ότι, την ώρα που ξεπήδησαν οι φλόγες, η πόρπη της ήταν κουμπωμένη στη σταθερή υποδοχή της στο αριστερό μέρος του καθίσματος του συνοδηγού, πιθανόν από το κάθισμα του οδηγού».

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να είναι φορεμένη η ζώνη ασφαλείας, προφανώς κάποιος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, κι αυτό το άτομο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το θύμα, το οποίο εισέπνευσε μονοξείδιο και πέθανε. Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος είχε κάνει την έρευνα για τις φονικές τοξικές μάσκες που σκοτώνουν τους Ελληνες πυροσβέστες, εξηγεί ότι η φωτιά δεν χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα για να προκαλέσει θανατηφόρο ποσοστό μονοξειδίου. Οπως λέει, μένει να αποδειχθεί το πώς η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα με το κεφάλι πίσω από τη θέση του οδηγού και με τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

«Το μονοξείδιο είναι ένα ύπουλο θανατηφόρο αέριο, καθώς είναι άοσμο. Στην αρχή προκαλεί ίλιγγο στο άτομο που το εισπνέει, στη συνέχεια αναισθησία και στο τέλος επιφέρει τον θάνατο. Πιστεύω ότι η Ειρήνη μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο πίσω κάθισμα για να σκηνοθετηθεί με τον τρόπο αυτόν η αυτοχειρία».

Περίεργο μήνυμα

Στο μεταξύ, ερωτήματα προκαλεί ένα μυστηριώδες μήνυμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στις 17 Ιανουαρίου, καθώς, αν και τότε δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστά πολλά για την υπόθεση, ο άνθρωπος που το έγραψε αναφερόταν σε συγκεκριμένα στοιχεία που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί.

«Πωπώ! Κουραστικό καταντάει. Τελικά πιστεύω ότι αυτοκτόνησε και αφού αυτοκτόνησε ήθελε να σβήσει τα πάντα. Η οικογένειά της δεν το δέχεται, γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ότι έβαλε πάνω από αυτούς τον γιατρό. Νόμιζε ότι με αυτόν τον τρόπο θα εκδικηθεί τον γιατρό, γι’ αυτό και του έστειλε μήνυμα, για να τον γεμίσει με ενοχές, γι’ αυτό μετά από τέσσερα χρόνια ξαφνικά θυμήθηκε να ενημερώσει και τη γυναίκα του γιατρού. Το κινητό το πέταξε η ίδια, γιατί δεν ήθελε να δουν πόσο παρακαλούσε τον γιατρό που τη χώριζε συνέχεια. (…) Εκατσε στο πίσω κάθισμα συμβολικά, για να δείξει στον γιατρό ότι πάντα την είχε δεύτερη» αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...