Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Καρολίνα Κάλφα: Παρουσιάστρια που έλεγε το δελτίο του ΑNT1 κάηκε στο σπίτι της

❱❱ Η Καρολίνα Νουντλ – Κάλφα «έφυγε» σε ηλικία 50 ετών, όταν πήρε φωτιά η κατοικία της! Σώθηκε η κατάκοιτη μητέρα τηςΗταν από τις γυναίκες που μπαίνουν σε έναν χώρο και τα βλέμματα στρέφονται μεμιάς πάνω τους. Ψηλή, με αγέρωχο βάδισμα και δύο τεράστια μάτια, με βλέμμα που καθηλώνει. 

Αλλά η Καρολίνα δεν ήταν απλά μια εντυπωσιακή γυναίκα. Είχε μια αστείρευτη δύναμη, πυγμή και θάρρος, δεν μασούσε τα λόγια της. Εβγαινε μπροστά για να υπερασπιστεί τις θέσεις της, δυναμικά, με αυτοπεποίθηση. Και την ίδια ώρα ήταν μια τρυφερή μητέρα που μεγάλωνε μόνη τον γιο της, προσπερνώντας κάθε δυσκολία.

Από τη νύχτα της Κυριακής η δημοσιογραφική οικογένεια είναι φτωχότερη. Η Καρολίνα Νουντλ – Κάλφα σε ηλικία μόλις 50 ετών βρήκε τραγικό θάνατο στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, όταν το σπίτι της τυλίχτηκε στις φλόγες. Την τελευταία στιγμή σώθηκε η ηλικιωμένη κατάκοιτη μητέρα της, την οποία φρόντιζε η ίδια. Η Καρολίνα τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ζει κοντά στη φύση, αφήνοντας πίσω της την πολύβουη πρωτεύουσα αλλά και την τηλεόραση, στην οποία εργάστηκε για περισσότερο από 20 χρόνια. Αρχισε τη δημοσιογραφική σταδιοδρομία της το 1988 σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ως karolinaρεπόρτερ και εκφωνήτρια ειδήσεων, ενώ από το 1990 παρουσίαζε εβδομαδιαία καλλιτεχνική εκπομπή στο κανάλι Μακεδονία TV. Εγινε ευρέως γνωστή ως παρουσιάστρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1, ενώ από το 2004 εργάστηκε ως ελεύθερη ρεπόρτερ στο Alter, μέχρι το τέλος της λειτουργίας του σταθμού.

Χαρακτήρας ακέραιος και δίκαιος, εξαιρετικά αγαπητή στους συναδέλφους της, η Καρολίνα έμαθε από νωρίς να δίνει μάχες. Οταν έκλεισε το Alter, και αφού προοπτική να βρει άμεσα δουλειά δεν υπήρχε, αποφάσισε να φύγει και να μετατρέψει σε μόνιμη κατοικία το εξοχικό που η ίδια και η μητέρα της έχτιζαν με κόπο επί χρόνια στη Χαλκιδική. Η ίδια καλλιεργούσε τον κήπο της, βρίσκοντας στη ζωή δίπλα στη φύση την ηρεμία που αποζητούσε. Ηταν υπερήφανη μητέρα ενός γιου, του νεαρού Αλέξανδρου, φοιτητή πια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που υπήρξε για εκείνη κινητήριος δύναμη. Ο αναπάντεχος χαμός της βύθισε στο πένθος τους οικείους και τους συναδέλφους της, με πολλούς από τους οποίους είχε, όπως η ίδια έλεγε, «οικογενειακούς δεσμούς».

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...