Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!

❱❱ Η κακοκαιρία σάρωσε χωριά των Τρικάλων! Ισοπέδωσε δρόμους και σπίτιαΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Εικόνες Αποκάλυψης άφησε στα Τρίκαλα το πέρασμα της «Λητούς», του νέου κύματος κακοκαιρίας, που σαρώνει την Ελλάδα και συνοδεύεται από εκκενώσεις χωριών, πλημμύρες σε αγροκτήματα και αποκλεισμούς δρόμων από κατολισθήσεις!

4387146

Υστερα από ένα μικρό διάλειμμα, οι βροχές επανήλθαν με μεγαλύτερη ένταση χθες το πρωί στον νομό, με αποτέλεσμα να «φουσκώσουν» ο Πηνειός και οι παραπόταμοί του και να πλημμυρίσουν περισσότερα από 40.000 στρέμματα στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Οι βροχοπτώσεις ήταν τόσο έντονες, που οδήγησαν στην εκκένωση σπιτιών στο χωριό Αλπίνα του Δήμου Πύλης, με συνέπεια πολλές οικογένειες να αναζητήσουν καταφύγιο σε σπίτια συγγενών τους κουβαλώντας στα χέρια και στις πλάτες ό,τι απέμεινε από το βιο τους.

4387144

Μάλιστα, ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, σε συνεννόηση με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, προχώρησε στη σύνταξη εγγράφου με σκοπό να κηρυχθεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ορμητικά νερά

Στο Βαλτινό Τρικάλων πλημμύρισαν σπίτια όταν «φούσκωσαν» τα κανάλια της περιοχής, στον οικισμό Ματσουκέικα τα νερά του ποταμού Ανάποδου κύκλωσαν το χωριό και οι κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής μετατράπηκαν σε λίμνες.

4387251

Ιδιο σκηνικό και στο Ελευθεροχώρι, όπου κόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων προς Βαλτινό λόγω του πλημμυρισμένου δρόμου, ενώ παρόμοια ήταν η κατάσταση σε Δενδροχώρι και Βαλομάνδρι. Στον Πυργετό υπερχείλισαν δύο μεγάλες «φλέβες» που πέφτουν στον Πηνειό.

4387201

Ετσι, τα νερά σε όλα τα κανάλια δεν έβρισκαν διέξοδο και πλημμύρισαν ένα αγρόκτημα και κτηνοτροφικές μονάδες. Τέλος, πλημμύρισαν και οι Φυλακές Τρικάλων.

ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟ ΠΑΓΕΤΟ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η τελευταία πράξη της κακοκαιρίας αναμένεται να παιχτεί σήμερα, μετά τα χιόνια και τις ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν χθες πολλές περιοχές της χώρας. Το πρωί βροχές, καταιγίδες και χαλάζι θα επισκεφτούν τις Κυκλάδες και στη συνέχεια τα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου, και τα Δωδεκάνησα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν έως το μεσημέρι σε περιοχές της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας με υψόμετρο άνω των 200 μέτρων και ως τις απογευματινές ώρες σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα παραμείνουν οι ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι και η πτώση της θερμοκρασίας, που θα είναι ιδιαίτερα αισθητή στη βόρεια Ελλάδα.

4387139

Ο Μάρτης αναμένεται… γδάρτης, με ολικό παγετό στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί με νοτιάδες που θα φέρουν θερμές αέριες μάζες από την Αφρική και ο υδράργυρος θα ανεβεί. Ωστόσο, θα διατηρηθούν και το Σαββατοκύριακο οι βροχές και οι καταιγίδες στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...